Cum se comportă iubita lui Victor Slav cu Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Au fost filmate afară, pe terasă

 Lupescu Anca
.

Victor Slav și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei, după divorțul de Bianca Drăgușanu. Fostul prezentator își iubește enorm fetița și păstrează o relație mai mult decât decentă cu fosta lui soție, dar și cu partenerul acestuia, de dragul fetiței sale. Mai mult, Victor Slav a participat la ziua fetiței sale, care s-a ținut acasă la Alex Bodi. Cei doi s-au comportat civilizat și au petrecut împreună momentul special.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav petrece mult timp cu Sofia, iar ca să găsească un echilibru între viața de familie și cea amoroasă, vedeta a decis să își ia fiica și iubita la o plimbare.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Victor Slav alături de fiica și iubita lui în Nordul Capitalei. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a avut ceva treabă de rezolvat și a dispărut, pentru câteva momente, din peisaj, iar iubita acesuia s-a ocupat de Sofia.

Citește și: Drama neștiută a lui Constantin Zamfirescu, actorul din serialul Trăsniții, care se luptă cu cancerul:a suferit un AVC și i-a murit un copil

Din imagini se pare că cele două se înțeleg destul de bine, iar Sofia a vorbit cu iubita tatălui său. Grijulie, tânăra a avut grijă să o șteargă la guriță pe micuță după ce aceasta a mâncat o prăjitură.

Victor Slav, discuții cu Alex Bodi

Actualul partener de viață al celebrei Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut, de curând, o discuție bărbătească, față în față, subiectul abordat fiind legat de micuța Sofia, discuțiile fiind generate de apariția în spațiul public al informațiilor cu privire la agitația din familia fostei sale soții. 

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

biancadragusanuvictorslav2-465×215biancadragusanuvictorslav2-465×215

Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. El a înțeles situația, desigur. I-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect', potrivit unor surse din anturajul lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton