Cum se comporta Traian Băsescu cu Aurel Pădureanu și regretata Cornelia Catanga, când veneau să-i cânte: „Ne-a impresionat. O aștepta cu...”

 Dumitrache Laura
.

Cum se comporta Traian Băsescu cu Aurel Pădureanu și regretata Cornelia Catanga, când veneau să-i cânte. Aurel Pădureanu are amintiri de neuitat alături de Cornelia Catanga, regretata artistă care s-a stins din viață în 2021. Cei doi formau un cuplu atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Recent, Aurel Pădureanu a rememorat momentele când el și soția sa organizau spectacole de neuitat. Printre cei care îi îndrăgeau se numără și fostul președintele al României, Traian Băsescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se comporta Traian Băsescu cu Aurel Pădureanu și regretata Cornelia Catanga, când veneau să-i cânte. Aurel Pădureanu a rămas văduv în 2021, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. De atunci, artistul trece prin momente dificile și nu poate concepe că soția sa a plecat dintre noi. Cu toate astea, amintirile sunt cele care îi alină durerea.

aurel padureanu si cornelia catangaaurel padureanu si cornelia catanga

La aproape doi ani de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu face dezvăluiri surprinzătoare din cariera sa de artist. Cântărețul a povestit momentele când mergea alături de soția sa la spectacole. De asemenea, cei doi artiști au cântat pentru oameni importanți de-a lungul anilor, iar printre aceștia se numără și Traian Băsescu.

Citește și: Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva: 'Am fost foarte supărat pe el, dar…' / EXCLUSIV

Citește și:Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape 2 ani de la moartea Corneliei Catanga: „În afară de mine, nora mea și Alexandru, nu se duce nimeni la mormânt' / EXCLUSIV

Citește și:„Vorbeau de dinainte și eu nu știam. I-a spus că…'. Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica de la Clejani, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy

Citeste si: Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni. Știe să numere în șase limbi: „Prietenii lui abia recunosc câteva litere ale alfabetului”

Cum se comporta Traian Băsescu cu Aurel Pădureanu și regretata Cornelia Catanga, când veneau să-i cânte

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate, soarta a fost necruțătoare cu cei doi, iar artista s-a stins din viață în 2021, la vârsta de 63 de ani. La aproape doi ani de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu face dezvăluiri surprinzătoare despre cariera lor muzicală. Cântărețul a povestit cele mai frumoase amintiri trăite de-a lungul anilor, alături de regretata sa soție. Cei doi au cântat pentru oameni importanți, iar printre aceștia se numără și Traian Băsescu, fostul președinte al României.

„Uite, pot doar să îți spun că a fost un președinte pentru care am toată stima, care se purta întotdeauna frumos cu mine și Cornelia. Când mergeam la mare, la restaurantul Cireșica din stațiunea Neptun, la Traian Băsescu, domnul președinte ne saluta frumos, o aștepta pe Cornelia cu un coș mare cu flori. Ne-a impresionat că era un om tare de treabă, știa să petreacă, îmi spunea „maestre'…”, a declarat Aurel Padureanu pentru fanatik.ro.

Aurel Pădureanu vrea să organizeze un spectacol în memoria Corneliei Catanga

Soțul Corneliei Catanga își dorește să organizeze un eveniment în memoria regretatei artistei. Aurel Pădureanu plănuia să plece în America împreună cu fiul său, dar și-au amânat plecarea. Artistul vrea să pregătească un spectacol de pomină la Sala Palatului, în memoria Corneliei Catanga.

Vreau să fac un spectacol la Sala Palatului, în memoria Corneliei. Măcar atât să pot face pentru ea, pentru că merită, a fost o artistă de mare valoare.Vreau ca Dumnezeu să audă rugămintea mea… Cei care n-au putut să vină la înmormântarea ei, știți care au fost condițiile și n-o să iert niciodată ce i-au făcut, să poată veni la Sala Palatului. Cornelia a fost un simbol al muzicii!”, a mai spus artistul.

Aurel Pădureanu: „O visez tristă…”

Aurel Pădureanu este foarte îndurerat după moartea soției sale. Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie 2021, la spital Universitar de Urgență București. Artista fusese internată în spital infectată cu COVID-19, în stare gravă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică lăutărească.

Aurel Pădureanu a mărturisit că o visează deseori, iar de cele mai multe ori este tristă. „Câteodată o visez tristă… O visez mereu. Nu tot timpul o visez foarte clar. Am regretul, mai ales când îmi apare în vis, că mai bine o lăsam să moară acasă, nu la spital. Odată am visat-o, de exemplu, îngrijorată. Mi-a zis în vis să am grijă de Alex…”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton