Cum se descurcă Amna ca mamă singură, la 4 ani de la divorțul de tatăl fiului ei: „David a crescut mult, este în clasa a treia. Nu cred că reușesc să...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se descurcă Amna ca mamă singură, la 4 ani de la divorțul de tatăl fiului ei. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața a vorbit despre viața ei, scoțând la iveală detalii neștiute atât despre partea personală, cât și profesională. Astfel, am aflat că artista a muncit toata vara și că face mari sacrificii să se poată împărți între muncă și rolul de mamă, având în vedere că este singură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Amna ca mamă singură, la 4 ani de la divorțul de tatăl fiului ei. Amna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. În 2019, a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că ea și tatăl fiului ei au decis să-și spună „adio', după o relație de aproximativ un deceniu. De atunci, vedeta se ocupă singură de băiatul ei și face mari sacrificii să se împartă între casă și job.

310583774_679427916886441_8987594795348862441_n310583774_679427916886441_8987594795348862441_n

Citește și: De ce nu se căsătorește Deea Codrea și de ce nu și-a botezat băiatul, până la doi ani: „Asta nu înseamnă că nu suntem credincioși, suntem ortodocși amândoi'

Citește și: Bursucu face nuntă în toamna asta, după 11 ani de relație! A fost la un pas de despărțire de mama copiilor săi: „Am fost la psiholog”

Citește și: Catrinel Sandu, despre viața alături de Steve, soțul american, după 4 ani de căsnicie și 7 de relație: „E genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată”/ EXCLUSIV

Citește și: „Este o luptă grea și costisitoare. Încercăm toate terapiile din lumea asta'. Christian Sabbagh și-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai prezentatorului / EXCLUSIV

Cum se descurcă Amna ca mamă singură, la 4 ani de la divorțul de tatăl fiului ei

Amna spune că nu a înțeles mai nimic din vara aceasta, în care a muncit foarte mult, dar nu se plânge. Speră să plece în Spania, la final de an, să se relaxeze totuși puțin. Vedeta a fost prezentă recent la ziua de naștere a lui Ensar Duman de la Restaurantul Duman din Herăstrău și ne-a spus, printre altele, cum se descurcă în rolul de mamă.

Cum a fost vara asta pentru tine?

Nu am înțeles nimic din vara aceasta. Am muncit foarte, foarte tare. Cu recunoștință spun asta. Nu mă vaiet. Ne bucurăm, după pandemie și nebunia prin care am trecut cu toții. Chiar aveam nevoie de un duș din acesta, plin de evenimente.

La ce te invită oamenii mai mult să le cânți? La nunți, la botezuri sau la spectacole? Bănuiesc că mergi la toate…

La spectacole, dar avem show-ul balcanic care 'rupe' la nunți și acum este în creștere. Am fost la Neversea și de acolo am avut așa, un avânt foarte mare cu acest show și toată lumea ne cheamă.

Cum își îngrijește Amna părul

Am știut eu de ce te întreb… Îmi plac foarte mult cerceii tăi. De unde îi ai?

Da… De la un brand românesc, nu știu să spun exact acum, dar nu sunt scumpi. Consider că un lucru trebuie să îți vină bine înainte de toate, să ți se potrivească, și abia apoi ne asociem cu brand-ul. Pentru că, uneori, brand-urile, cel puțin pe mine, nu mă încântă.

Cum îți îngrijești părul acesta creț? Din câte știu, este mai dificil de întreținut…

Îmi împletesc părul și îl țin împletit câte două-trei zile, pentru că fac sport foarte mult. Și apoi îi dau drumul și pentru concerte el este deja coafat.

Folosești anumite măști naturale pentru el? Eu îl mai dau pe al meu cu ulei de măsline…

E foarte sănătos uleiul de măsline, dar el îngrașă și noi trebuie să fim ca niște floricele, tot timpul. Mai fac niște tratamente la păr, de regulă naturale.

Amna: „Este minunat să vezi cum cresc copiii'

În vacanță ai fost? Unde ai vrea?

Nu știu dacă mi-aș lua o vacanță acum. La final de an aș vrea să plec în Spania, cu fetele. Îmi place să fug acolo, tot timpul. Și am tot fost cu treburi, am avut multe de rezolvat, dar spre final de an aș pleca pe undeva. Aș vrea ceva mai pe relaxare, la plimbare, la plajă. Mai pe liniște, nu cluburi…

A început școala. Cum este?

Am fost la școală cu David, dimineața. A fost foarte emoționant. A crescut mult. Are 9 ani și este în clasa a lll-a. Este minunat să vezi cum cresc copiii.

Cum reușești să te împarți între meserie și rolul de mamă?

Nu cred că reușesc. Ți se pare ție? Cred că de afară este așa… Așa e tot timpul. În viața fiecărui om, dacă te uiți din afara vieții lui, de pe 'gard' cum ar veni, ai zice: 'Mamă, ce viață are ăla!', dar dacă ajungi și stai cu el și vezi toată agitația, alergătura… Și echilibrul pe care nu poate să îl atingă, îți dai seama că, de fapt, toți suntem oameni și toți suntem la fel. Și toți avem zbuciumul nostru și, oricine ai fi, de oriunde te-ai afla, de oriunde ai veni, când pui capul pe pernă ai aceleași gânduri.

Amna se îmbracă mai mult în pantaloni

Câte rochii ai în garderobă? Porți mai mult rochii sau pantaloni?

Pantaloni port mai mult, dar pe scenă port rochii. Știi cine mă ceartă foarte tare?

Majda?

Nu. Cori, care se ocupă de Dorian Popa și Majda. Sunem prietene. Și Cori tot timpul îmi spune: 'Ce înseamnă să pui pantaloni pe scenă?'. Și toată echipa lui Dorian, care e fratele meu, pur și simplu, mă ceartă. Am fost la un eveniment vara aceasta, chiar în apropierea zilei lui de naștere, și m-a întrebat toată echipa lui: 'Cum ai putut să vii în pantaloni? Trebuie să ai piciorul afară'. De câte ori mă gândesc să îmi pun un pantalon pe scenă, mă gândesc că sună un telefon și știu ce urmează…

Și acum, cum se face că ești tot în pantaloni?

Da, pentru că era restaurant și nu am rochii așa vaporoase și am doar de scenă. Și m-am gândit că e mult prea mult. Și mi-am spus că 'E ok, așa'.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton