Cum se descurcă Andrei Aradits în rolul de tată singur, după ce fosta soție a plecat în India, după divorț: „Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Sper să-l dea”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se descurcă Andrei Aradits în rolul de tată singur, după ce fosta soție a plecat în India, după divorț. Actorul Andrei Aradits a divorțat, anul trecut, de femeia care i-a fost alături 17 ani și i-a dăruit un fiu. Fosta soție a lui Andrei Aradits a decis să plece în India, o perioadă, în timp ce băiatul cuplului, încă minor la vremea aceea, a rămas în grija tatălui. Fiul lui Andrei Aradits urmează să dea BAC-ul anul acesta. Iată cum își crește actorul fiul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Andrei Aradits în rolul de tată singur, după ce fosta soție a plecat în India, după divorț. Andrei Aradits, actorul din serialul „Lia, soția soțului meu”, este foarte dedicat educației fiului său, care a împlinit, recent 18 ani. Aradits a divorțat de fosta parteneră de viață, anul trecut, și se ocupă de creșterea băiatului lor, cât timp aceasta se află în India. Andrei Aradits este alături de fiul său, care urmează să dea examenul de bacalaureat.

351476653_770482197902960_8431833860403417369_n351476653_770482197902960_8431833860403417369_n

Cum se descurcă Andrei Aradits în rolul de tată singur, după ce fosta soție a plecat în India, după divorț

Andrei Aradits are mari emoții pentru fiul său, care tocmai a absolvit liceul și urmează să dea examenul de bacalaureat. Actorul este mândru că fiul său este o persoană independentă și a mărturisit că are încredere în abilitățile adolescentului.

„Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Dacă-l dă, sper să-l dea. Habar nu am. Aștept rezultatul grevei că fii-miu dă BAC-ul și na. Din păcate eu am foarte mari emoții. Nu știu cât are el.

Citește și: „Ne spălau ca pe vite, plângeam și îmi era frig'. Andrei Aradits a ajuns la cămin, după divorțul părinților

Citește și: Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, după divorț: „Am intrat în rezerve’. Vrea să-și trimită fiul la o facultate în străinătate

Citește și: Silvio Berlusconi a murit la vârsta de 86 de ani. Fostul premier al Italiei suferea de leucemie

Citește și: „Avea insomnii și urma să se interneze pe…” Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, a fost ultima persoană care a vorbit cu el înainte să moară

Independent este, sigur pe el da, caracter puternic da, însă nu îmi aduc aminte să fi spus vreodată că este un copil silitor. Nu că nu ar fi. Acum pe bune, am încredere în el. Este ok. Emoții am, că na', a declarat actorul, pentru Ego.ro.

Fiul lui Andrei Aradits a trecut printr-o perioadă grea după divorțul părinților

Divorțul dintre Andrei Aradits și soția sa l-a afectat și pe fiul cuplului, Eric, în vârstă de 17 ani la vremea respectivă. Aradits a mărturisit că adolescentul a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a putea depăși momentul.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta'. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da’, a adăugat actorul, în cadrul podcastului citat anterior.

Andrei Aradits a mers la psihholog, după divorțul de soție

Din luna septembrie Andrei Aradits a rămas singur cu fiul său, Eric, după ce actorul și soția sa, Andreea, au divorțat, iar femeia a plecat în India pentru a face yoga. În acea perioadă, actorul a mers, pentru prima dată în viață, la psiholog.

Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am zis că nu, gata‘, a spus artistul în podcastul  „Vorba lui Jorge’.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton