Cum se descurcă Dana Marijuana, după ce s-a mutat în Vama Veche, într-un container: "Am lumină proprie, o să am și apă, nu mai rezistam în București"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se descurcă Dana Marijuana, după ce s-a mutat în Vama Veche, într-un container. Anul acesta, Dana Marijuana a decis să se mute din București, din cauza facturilor mult prea mari. Vedeta a ales Vama Veche, unde și-a construit o locuință din containere și locuiește împreună cu fiica ei cea mică. Dana Marijuana a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei, după ce a părăsit Capitala, dar și despre planurile de nuntă cu iubitul ei, angajat M.A.I.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Dana Marijuana, după ce s-a mutat în Vama Veche, într-un container. Dana Marijuana este considerată una dintre cele mai importante artiste din hip-hop-ul românesc. De-a lungul anilor, Dana Coteanu, după numele din buletin, s-a confruntat cu o serie de probleme personale, însă a reușit să le depășească. Recent, ea a luat decizia radicală de a părăsi Bucureștiul, pentru Vama Veche, unde a ridicat o locuință din containere. Dana mărturisește că se simte în sfârșit liniștită și poate oferi un trai decent fiicelor sale. În plan sentimental, vedeta a declarat că, cel târziu anul viitor, va face nunta cu partenerul ei, angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

dana-marijuana-dana-coteanu-iubit-daniel_66717300_94885700dana-marijuana-dana-coteanu-iubit-daniel_66717300_94885700

Cum se descurcă Dana Marijuana, după ce s-a mutat în Vama Veche, într-un container

Dana Marijuana a traversat o perioadă foarte grea. Anul trecut, iubitul ei de ani de zile a murit, în urma unui accident absurd, apoi criza economică a determinat-o să închidă localul pe care îl deținea și să se descurce doar din pensia infimă. În prezent, Dana Marijuana s-a mutat în Vama Veche unde locuiește într-o locuință cu trei camere, construită din containere, alături de fiica ei cea mică, fata cea mare rămânând în București, în grija tatălui.

Sunt la mare, m-am mutat aici în Vama Veche. Nu m-am mutat pentru distracție și nebunii, așa cum ar putea să creadă lumea. Eu stau într-un loc liniștit și m-am mutat pentru mare și soare. Mă simt bine în afara Bucureștiului. Pentru mine la vârsta de 43 de ani este stresant să lupt încontinuu. Obosisem în București și aveam cheltuieli mari cu facturile, nu mai puteam. Nu mai rezistam în București.

Citește și: Reacția sopranei Julia Saleno, după ce autoritățile au găsit 11 bătrâni ascunși în anexa azilului pe care l-a deținut cu soțul ei: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici…”

Citește și: Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România'

Eu în Vamă nu am cheltuieli atât de mari. Am lumina proprie, cu panouri fotovoltaice. O să am și apa proprie, îmi cumpăr butelie și sunt foarte bine. Am găsit soluții să-mi fie bine. Am avut noroc că mi-au mai rămas bani de la părinţi. Am reuşit astfel să îmi cumpăr containerele în care stau şi panourile fotovoltaice. Este ca un apartament cu trei camere unde stau eu cu fetiţa şi un prieten de familie.„, a declarat Dana Marijuana, pentru Fanatik.ro.

Cum se înțelege Dana Marijuana cu actualul partener: „Și-a făcut planul de nuntă, copil”

Dana Marijuana este într-o relație de un an cu un bărbat, care îi oferă iubire și atenție, și care și-ar dori ca vedeta să devina mama copilului său. Dana este momentan reticentă cu privire la o nouă sarcină, însă cert este că ea și iubitul ei se vor căsători destul de curând.

„Iubitul meu nu stă cu mine. El lucrează în MAI (n.r. Ministerul Afacerilor Interne), mai are puţin şi iese la pensie şi până atunci nu se poate muta. Nu avem decât să facem naveta unul la celălalt. El vine o dată pe săptămână aici. În septembrie facem un an de relaţie, suntem foarte bine. Îl simt că îi este puţin greu fără mine, dar sper să se obişnuiască şi în curând vom fi împreună. Cred că a vrut să mă cucerească definitiv şi deja şi-a făcut planul de nuntă, copil. El vrea, dar nu este atât de simplu precum crede un bărbat. Un copil are nevoie de atenţia ta totală în primii ani de viaţă.

Nunta va urma, da. Mă gândesc să o facem la mare, aici mi-ar plăcea. Vom face o petrecere cu prietenii, va fi ceva simplu, nu vrem să fim extravaganţi. Voiam să facem anul acesta, dar abia ne-am mutat aici. Cel târziu la anul o vom face, nu am programat încă nimic.„, a declarat Dana Marijuana, pentru aceeași publicație.

Dana Marijuana apelează la ajutorul unui psiholog

Dana Marijuana a recunoscut că vine în București pentru a face terapie cu psihologul ei. Vedeta mărturisește că psihoterapia a ajutat-o enorm, în cele mai dificile momente, și continuă să aibă grijă de sănătatea ei emoțională.

Merg des în Bucureşti pentru că urmez în continuare tratament. Medicul meu de familie este din Bucureşti, psihologul şi psihiatrul meu tot de acolo. Nu renunţ la ei pentru că sunt foarte buni, m-au ajutat ani la rând. Nu mă lasă sufletul să renunţ la terapie.”, a conchis Dana Marijuana.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton