Cum se descurcă Emily Burghelea ca mamă cu doi copii mici: ”A plâns 24 de ore. Ne-am confruntat cu prima criză de...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se descurcă Emily Burghelea ca mamă cu doi copii mici. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva luni, frumoasa influenceriță a devenit mamă pentru a doua oară. Ei bine, este cea mai mare împlinire a ei și a soțului ei, însă pe cât de frumos este totul, pe atât de greu este. Micuța Amedeea l-a primit cu brațele deschise pe fratele ei mai mic, înă se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură acum. A devenit geloasă, după cum a povestit Emily Burghelea. Ba mai mult, își dorește toată atenția părinților, recent făcând o criză de gelozie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Emily Burghelea ca mamă cu doi copii mici. Emily Burghelea este mama a doi copii minunați. Se mândrește cu ei și se dedică trup și suflet rolului de mamă, la fel ca și soțul ei. Totuși, nu pot gestiona de fiecare dată toate problemele apărute. Încă de când l-a adus pe lume pe cel de al doilea copil, a trecut printr-o serie de probleme. S-a confruntat cu furia laptelui, apoi cu o altă serie de probleme de sănătate și în final cu colicii bebelușului.

emily1-3emily1-3

Au trecut cu brio peste ele, deși aceste lucruri au însemnat nopți nedormite și zile încărcate cu tot felul de emoții. Când se așteptau că totul este bine, după vacanța de la munte au avut parte de încă un episod deloc plăcut. Nu, de data aceasta, din fericire, nu est vorba despre probleme de sănătate. Fiica lor cea mare, Amedeea, a făcut o criză de gelozie pe fratele ei, astfel că nimeni nu i-a intrat în voie cu absolut nimic.

Citește și: Ce nume a ales Emily Burghelea pentru al doilea copil: „Este nume de sfânt”

Citește și: Cum arată Emily Burghelea în lenjerie intimă, după ce a născut: 'Uitasem cum e să te simți așa sexy, cum e să…'

Citește și: „Am în continuare probleme mentale, dar…”. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Citește și: Postul Paștelui 2023: tradiții, obiceiuri, zile cu dezlegări la pește

Cum se descurcă Emily Burghelea ca mamă cu doi copii mici

Emily Burghelea a dezvăluit faptul că weekend-ul nu a trecut deloc prea bine în casa lor. Amedeea, fiica lor cea mare, a avut o criză de gelozie pe fratele ei mai mic. A plâns ore în șir, și nimeni nu putea să o împace. Nici jocurile sau dulciurile preferate nu au funcționat.

'Doamne, prin ce zi am trecut ieri. Azi suntem mai bine. Ne-am calmat. (…) Ne-am confruntat ieri cu prima criză de gelozie severă a Amedeei, la modul cel mai serios. A fost ceva rău de tot. Toată ziua a plâns și a țipat. Totul a pornit de dimineață, când ne-a văzut cu bebe în pat. Ea a dormit cu mamaia. La 6 dimineața a venit peste noi în dormitor. Efectiv s-a uitat la noi, l-a văzut pe bebe între noi și a încput să plângă isteric. A plâns 24 de ore. Acum, ca să fie tacâmul complet, nici bebe nu mai e liniștit.' a povestit Emily Burghelea în mediul online.

Emily Burghelea: 'Am zis că mă duc la nebuni'

Emily Burghelea a explicat că a fost un moment greu de gestionat. Nu doar că Amedeea a plâns toată ziua și a făcut lucrurile fix pe dos, ci l-a și mușcat pe fratele ei mai mic. Nu, nu în glumă, ci cât se poate de serios, astfel că micuțul are și acum urmele de la dinții ei. Frumoasa influenceriță a precizat că acela a fost unul dintre cele mai grele momente, mai ales că nu se aștepta să recurgă la un astfel de gest.

'Pe bună dreptate. Amedeea a plâns toată ziua, a făcut totul contra noastră, numai pe dos. L-a mușcat pe bebe de picioruș. Mi s-a rupt sufletul. Atunci am simțit că nu mai pot. Am zis că mă duc la nebuni. (…) În dimineața asta am lăsat-o la grădiniță. Mi-e frică când o să o luăm. Sper să treacă criza asta de gelozie. (…) Avem nevoie de sfaturi.'., a continuat Emily Burghelea.

Cum a reacționat Amedeea când l-a întâlnit prima dată pe fratele ei

Emily Burghelea și soțul ei speră că lucrurile se vor remedia azi, după ce fiica lor cea mare vine de la grădiniță. Își doresc ca totul să fie ca înainte între ei, iar totodată au cerut ajutorul și sfaturile celor din mediul online, care au trecut peste aceste etape. Totuși, dacă ne aducem aminte ceea ce a povestit frumoasa influenceriță, Amedeea a avut o reacție foarte frumoasă atunci când și-a văzut pentru prima dată frățiorul.

‘(…) A avut cea mai frumoasă reacție din lume și din Univers. A fost adorabilă. L-a recunoscut. A știut că este frățiorul ei. L-a pupat. A vrut să-l ia în brațe. A fost un moment magic! Am pregătit-o pentru momentul acesta. Suflețelul ei bun abia aștepta. (…) Imediat după ce l-am născut pe bebe, l-am ținut la piept. Skin to skin. Simțeam că plutesc! A fost fabulos. Am simțit că nu mai există nimeni în jur. A fost un sentiment uluitor.‘, a povestit Emily Burghelea pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton