Cum se descurcă fiica Ozanei Barabacea ca studentă la Universitatea Națională de Muzică, din București: „Frumos, greu… Dar ce nu e greu în viață?”. Ce relație are Gloria cu mama ei și ce împrumută de la ea / EXCLUSIV

.

Ozana Barabancea și fiica ei, Gloria, au fost recent împreună la un eveniment. Noi ne-am întâlnit cu ele, iar cu această ocazie ne-au oferit și un interviu de colecție, mamă-fiică, exclusiv pentru viva.ro. Așa am aflat ce relație au, cum se descurcă tânăra ca studentă la Universitatea Națională de Muzică din București, dar și ce obișnuiește să împrumute aceasta de la celebra ei mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ozana Barabancea susține că este o mamă împlinită. Vedeta își iubește enorm copiii și e mândră de fiica ei, Gloria, și fiul ei, Andrew, în egală măsură. Anul trecut, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva' anunța pe rețelele de socializare că și fata ei a fost admisă la aceeași universitate la care studiază și fratele ei. Andrew. E vorba despre Universitatea Națională de Muzică București.

441518404_122096246456342452_961926604947128631_n441518404_122096246456342452_961926604947128631_n

Citește și: De ce a fost Ozana Barabancea concediată de la „Te cunosc de undeva': „A fost o lovitură dureroasă. În final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului…'

Citește și: Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35 de lei pe lună: „Foarte greu. Nu i-am crescut cu fițe în cap, își dau seama că…'

Citește și: Camelia Potec, prima declarație după scandalul Nordis: „Confirm că am investit acolo. Pe mine mă depășesc…' / A apărut într-o reclamă a dezvoltatorului imobiliar care e acuzat de țepe, acum

Citește și: Daniel Iordăchioaie, amintiri cu regretatul Dan Spătaru: „Era fascinant! Un lucru am învățat și mi-a rămas. Îl practic de fiecare dată când…'/ EXCLUSIV

Cum se descurcă fiica Ozanei Barabacea ca studentă la Universitatea Națională de Muzică, din București

Ozana Barabancea și fiica ei, Gloria, au participat împreună, de curând, la Gala Elite Hub Awards, unde vedeta a fost premiată.

'Cineva a considerat că merit un premiu, dar cel mai frumos premiu este fiica mea aici de față, Gloria', a declarat Ozana la Gala Elite Hub Awards, unde a luat un premiu. Jurata de la emisiunea 'Te cunosc de undeva' are o relație frumoasă cu fiica ei, Gloria, care a însoțit-o la acest eveniment. Amândouă țin cont de sfaturile celeilalte și sunt bucuroase că, de multe ori, sunt împreună și pe scenă.

'Tot timpul țin cont de sfaturile ei', a spus Ozana Barabancea la adresa fiicei sale, Gloria. Dar șii fiica artistei ține cont de sfaturile mamei. 'Întotdeauna. Ne consultăm și ținem cont amândouă de sfaturile celeilalte', a completat și Gloria, fiica Ozanei Barabancea.

Întrebată cum este la studii, Gloria a răspuns că este frumos, dar a recunoscut că este și frumos, dar și greu. 'Frumos, greu… Dar ce nu e greu în viață? Mă bucur, îmi place', a mai spus Gloria. Tânăra studiază Facultatea de Interpretare Muzicală-Pian, din cadrul Universității Naționale de Muzică București.

Gloria Barabancea: 'Este o bucurie și o siguranță când cânt cu mama pe scenă'

Tânăra ne-a mai spus că este bucuroasă că are ocazia de multe ori să urce pe scenă și să cânte alături de mama sa. 'Este minunat. Este o bucurie și o siguranță când cânt cu mama pe scenă. Și este frumos să facem muzică împreună.', a mai mărturisit Gloria Barabancea, pentru viva.ro.

Întrebate ce fel de relație este între ele, Ozana și Gloria au răspuns: 'Mamă-fiică, prietene și învățăm una de la alta. Este o relație sinceră, plină de iubire. Este o relație foarte frumoasă. Și de încredere sinceră. Avem încredere una în cealaltă'.

Gloria Barabancea: 'Haine mai fur de la ea și bijuteriile, dar la pantofi nu e bun numărul'

Totodată, fiica Ozanei Barabancea ne-a dezvăluit și ce obișnuiește să mai împrumute de la mama sa.

'Haine mai fur de la ea și bijuteriile, dar la pantofi nu e bun numărul', a recunoscut Gloria. 'Eu am dăruit mulți pantofi, pentru că nu prea mai port cu toc, dar și pentru că am foarte mulți. Era păcat să nu se bucure și alții.', a povestit Ozana Barabancea.

Jurata de la emisiunea 'Te cunosc de undeva' de la Antena 1 a mărturisit că pentru ea, copiii ei, Andrew și Gloria, sunt cele mai importante persoane, care o împlinesc.

'Fără ea și fără celălalt copil al meu, Andrew, nu pot fi împlinită. Ei mă împlinesc', a mai afirmat Ozana Barabancea.

Foto: Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton