Cum se descurcă fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache la studii, în Olanda: „Se pregătește pentru prima sesiune. S-a împrietenit cu colegii și…”. Prezentatoarea TV va merge la David de ziua lui de naștere / EXCLUSIV

.

Cum se descurcă fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache la studii, în Olanda. Iuliana Marciuc spune că fiul ei, David, s-a acomodat în străinătate. Tânărul se pregătește de prima lui sesiune și s-a împrietenit deja cu colegii. Vedeta TVR va merge peste hotare de dragul băiatului ei, pentru a-i fi alături de ziua lui de naștere, pe 28 octombrie. Iată ce ne-a mai declarat prezentatoarea TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Iuliana Marciuc ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru viva.ro cum se descurcă fiul ei și al lui Adrian Enache în Olanda. David s-a mutat acolo pentru studii și se pregătește de prima lui sesiune, care va avea loc peste doar câteva zile. Pe 28 octombrie, vedeta TVR va merge în străinătate, pentru a-i face o surpriză tânărului, de ziua lui de naștere.

iuliana-marciuc-11iuliana-marciuc-11

Citește și: Ce cadouri a primit Adrian Enache de la Iuliana Marciuc și fiul lor, de ziua lui: „El mi-a spus să nu-i fac niciun cadou, dar…'. Artistul a împlinit 58 de ani

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Răducan povestește cum tatăl ei i-a insuflat pasiunea pentru gimnastică: „A considerat educația prin sport una necesară și potrivită pentru copii. Mie mi-au atras atenția bârna și, mai apoi, o groapă cu bureți…” / EXCLUSIV

Citește și: Monica Pop a fost aspru criticată de mama ei în fața viitorului ei soț, chiar înainte de căsătorie: „Fii atent, că e rea de gură! Nu este o mare gospodină și o să stea mult la spital…”. Cum a reacționat Mircea Pop / EXCLUSIV

Cum se descurcă fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache la studii, în Olanda

Iuliana Marciuc ne-a vorbit și despre garderoba ei. Vedeta are multe haine și susține că obișnuiește să mai dea din ele. Este de părere că, în timp, îți dai seama că nu e bine să ai multe haine, ci mai puține, dar de calitate.

Ce mai faci, Iuliana?

Am venit la deschiderea magazinului acesta frumos, să văd ce se mai poartă. Să reușești să fii pe piață atâția ani nu este ușor.

De unde ai pardesiul acesta frumos?

Această haină este un cadou de la o prietenă. Îmi place. Imprimă din puterea Sophiei Loren.

Ai multe haine?

Da. La fiecare început de sezon mai dau din ele, pentru că mi se par foarte multe. Am început să mă satur. De 30 și ceva de ani sunt preocupată de emisiuni zilnice și trebuie să fiu atentă cu ce mă îmbrac. Uneori, am stilist, alteori, nu am. Mai învăț și singură… Odată cu maturizarea, am ajuns la concluzia că mai bine mai puțin și de calitate și care nu se demotează.

Iuliana Marciuc, despre fiul ei, David: 'Se pregătește pentru prima sesiune'

David ce face?

Învață, se pregătește pentru prima sesiune, pentru că acolo e deja sesiune la finalul lunii octombrie.

Când mai mergi la el?

Imediat după spectacolul lui Adrian de vineri, de la Circul Metropolitan, din 25 octombrie, voi zbura până la el, ca să fiu cu el de ziua lui. Mi-am dorit să fiu de ziua lui cu el. Aniversarea lui David este pe data de 28 octombrie.

„Mă bucur că s-a acomodat'

S-a acomodat?

Da. Mă bucur că s-a acomodat și că nu se plânge de vreme. Înainte de a ne decide noi la Olanda, am auzit obsesiv acest lucru legat de vreme. De când este el acolo, a plouat de două ori. Deci, nu este chiar așa iar pe el oricum nu-l interesează această vreme mohorâtă, să-i spunem. Nu-l afectează. S-a împrietenit cu colegii și spune că îi este foate bine.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton