Cum se descurcă Oana Roman ca mamă singură, după despărțirea de Marius Elisei: "Nu am de ales. Sunt obligată să..."

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela, care a rămas în grija mamei sale după divorțul acestora. Recent, Oana Roman a dezvăluit cum se descurcă în postura de mamă singură, având în vedere că fostul ei partener nu se mai implică în creșterea fiicelor lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au încercat să-și salveze relația, dar au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. După despărțirea de fostul soț, Oana Roman a suferit foarte mult, dar a demonstrat că este o femeie puternică și a reușit să treacă peste toate greutățile.

oana roman fiicaoana roman fiica

Recent, Oana Roman a vorbit despre viața de mamă singură și recunoaște că îi este foarte greu. Însă, acum se bucură pentru că fiica ei a început școal, iar ea este profesoară al aceeași unitate de învățământ. În urmă cu ceva timp, fiica lui Petre Roman se plângea că fostul ei soț nu se mai implică în creșterea fiicei lro.

Citește și: Cum își cheltuie Oana Roman banii pe care îi câștigă: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

Citește și:„Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată psihic. Nu este ușor să…”. Oana Roman, după ce Marius Elisei a refuzat să se implice în creșterea fiicei lor

Citește și:Simona Gherghe își duce copiii la școli private: „Sunt foarte multe lucruri care nu ne plac la sistemul de învățământ de stat”

Citește și:Raluca Podea a pierdut procesul de calomnie cu Brigitte Pastramă! De ce i-a cerut daune de 100.000 de euro

Cum se descurcă Oana Roman în postura de mamă singură, după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după zece ani de relație. Vedeta a suferit foarte mult după divortul de fostul ei soț și susține că acesta nu se mai implică în creșterea fiicei lor, Isabela. Recent, Oana Roman a dezvăluit cum se descurcă în postura de mamă singură. Fiica lui Petre Roman a spus că sunt situații în care are nevoie de ajutor, dar reușește să se descurce.

„Eu toată viața mea am avut perioade încărcate, nu e ceva nou. Mă descurc, că nu am de ales. Știi cum e, când nu ai altă variantă, pur și simplu ești obligat să te descurci, dar oricum sunt un pic mai liniștită pentru că Isa a început să meargă la școală lângă noi, în Pipera, măcar am scurtat drumul până la școală, deși pentru că plecam mai târziu este și mai aglomerat și o bucată de drum pe care o fac în 7-8 minute în mod normal o fac în 20 de minute, dar oricum dormim jumătate de ora în plus, ceea ce este foarte important.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman: „Întotdeauna am simțit nevoia de ajutor”

Oana Roman se ocupă singură de creșterea fiicei sale, iar după o duce la școală, merge la filmări și se ocupă de noile proiecte. Chiar și așa, recunoaște că uneori are mare nevoie de ajutor, dar reușește să rezolve lucrurile. Mai mult, Oana Roman susține că are o femeie care o ajută la curățenie, în rest ea se ocupă de toate lucrurile. „Întotdeauna simți nevoia de un ajutor, dar când nu e, nu e. Asta e. Am o doamnă care vine să mă ajute la curățenie, măcar atât și în rest, asta e. Asta e viața, trebuie să ne descurcăm și să mergem mai departe și să ne spunem că nu există nu se poate.”, a mai spus vedeta.

Oana Roman se ocupă și de mama ei, Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de reabilitate, având mari probleme de sănătate. Oana Roman merge des să o viziteze și susține că îi este foarte greu. E o situație dificilă în totalitatea ei de ceva vreme și este foarte greu. Am început să nu vreau să mai vorbesc despre subiectul ăsta. (…) Am grijă de mama, nu este deloc simplu, cine are părinți bolnavi știe ce înseamnă asta, dar nu este un lucru care mi se întâmplă doar mie, nu vreau să mă lamentez.”, a mai spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton