Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă: „Trăiesc într-o tensiune continuă”

 Martin Lorena
.

Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă. Ramona Bădescu traversează o perioadă extrem de frumoasă, dar și solicitantă din viața ei. Aceasta a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 51 de ani și este foarte fericită de această reușită. Actrița a recunoscut că Ignazio a făcut-o să simtă lucruri pe care greu le poate explica. Ba mai mult, chiar și cu ajutorul a două bone, ea tot simte câteva anxietăți când vine vorba de cel mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădulescu a devenit mamă la vârsta de 51 de ani! Deși se află la o vârstă destul de înaintată, acesteia nu i-a fost frică să aducă pe lume un copil. Micuțul Ignazio a reușit să o scoată cu adevărat din zona de confort. Aceasta a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' despre cele mai dificile momente prin care a trecut de când a devenit mamă. Ba mai mult, diva dorește să aibă și o fetiță!

Ramona-Badescu-1Ramona-Badescu-1

Aceasta își dedică tot timpul pe care îl are celui mic. Diva spune despre copilul său că este foarte atașat de ea și că rare sunt momentele în care îl lasă singur.

Citește și: Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani.Cum a arătat în rochie mulată

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:”Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!”

Citește și: Cine este Păunul de la Masked Singer România.Mihaela Rădulescu a ghicit cine se afla sub mască

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce s-a vindecat de COVID-19:„Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit'

Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă

Ramona Bădulescu se poate numi o femeie cu adevărat implinită! Aceasta are parte de o carieră impresionantă și de o familie iubitoare. La vârsta de 50 de ani, ea a devenit mamă pentru prima oară, lucru care i-a schimbat orice perspectivă despre viață. Deși este foarte fericită pentru existența fiului său, ea recunoaște că există multe momente dificile. Actrița a angajat două bone pentru a avea grijă de Ignazio.

„Este cea mai grea responsabilitate să fii mamă, este greu, dar tare frumos! Pentru mine totul a fost solicitant. M-am trezit la vârsta asta cu un copil, a trebuit să citesc tot, am învăţat de la 0. I-am pregătit eu tot, inclusiv mâncarea. L-am alăptat timp de 2 luni şi jumătate. Are şi două bone, dar mama e tot mamă. Trebuie să fiu mereu acolo, să fiu prezentă.', a spus ea la Vorbește Lumea.

Ba mai mult, ea își dorește să fie alături de cel mic și să nu rateze niciun moment din viața lui. Diva se informează foarte mult cu privire la rolul de mamă.

„Nu vreau să pierd nimic din viaţa lui, mă străduiesc să fiu la înălţime, citesc mult, vorbesc cu alte mame, îi ofer iubire, toată dragostea mea.', a adăugat ea.

Ramona Bădescu a venit în România alături de fiul ei

De curând, diva a fost nevoită să se întoarcă în România pentru anumite proiecte pe care trebuie să le desfășoare. Aceasta l-a luat și pe fiul ei, deși știe că îi va fi extrem de dificil fără ajutorul celor două bone.

„De când sunt aici pentru film şi alte proiecte, sunt singură cu el, nu am bonele cu mine! E solicitant. Nu am putut să îl las acolo, nu se desprinde de mine. Nu am stat niciodată mai mult de o oră departe de el. Este bijuteria vieţii noastre, tatăl micuţului este tare mândru de el şi de mine. Îl sufocăm cu iubire.', a mai spus ea.

„Trăiesc într-o tensiune continuă'

Deși Ramona Bădescu este foarte fericită pentru că a devenit mamă, acest lucru nu exclude teama pe care o simte pentru el mic.

„Ignazio a reuşit să scoată din mine responsabilitatea, dar şi frica! Am grijă de un suflet care nu ştie să se apere, nu ştie ce e pericolul, ce înseamnă să cazi, să te loveşti! Trăiesc într-o tensiune continuă. Mă trezesc şi noaptea să îl verific să văd dacă respiră. Nu mai am timp să îmi dau seama dacă sunt sau nu obosită. Are 16 kilograme, am slăbit 4 kilograme de când stau cu el aici, în ţară. Urc scările cu el, vrea mereu în braţe.', a spus ea.

Ramona Bădescu își mai dorește o fetiță

Aceasta are în plan să mai facă un copil și speră să fie fetiță. Pentru următoarea resposabilitate, ea consideră că va fi pregătită și va reuși să gestioneze mult mai bine situațiile.

„Când încep să mă enervez, cânt iiiiiiii' şi mă liniştesc! E o tehnică bună. Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide. Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă.', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton