Cum se descurcă Theo Rose ca mamă la o lună după ce a născut: „Am cearcănele până-n gură și...”

 Calin Maria Bianca
.

Toată lumea știe faptul că în urmă cu mai bine de o lună, mai concret pe data de 14 iunie, Theo Rose a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe micuțul Sasha. De atunci, artista și iubitul ei, Anghel Damian, și-au intrat foarte repede în rolul de părinți, astfel că nu și-au pus pentru mult timp pe pauza activitatea profesională. Deși nu au bonă sau pe cineva care să stea cu fiul lor, artista s-a întors pe platourile de filmare, iar programul ei se vede clar că este destul de încărcat. Iată ce a dezvăluit recent, în fața fanilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose se descurcă perfect în rolul de mamă, astfel că nu s-a plâns deloc până acum, deși fiul ei a trecut și prin stări mai puțin plăcute, mai ales atunci când a avut colici. Nu, nu o spunem noi, ci chiar artista a împărtășit aceste momente cu fanii ei. Se laudă cu micuțul Sasha, despre care spune că este cu adevărat un copil cuminte și înțelegător, însă cu toate asta, revenirea la muncă atât de repede plus creșterea copilului se vede clar că o solicită foarte mult.

copil-theo-6copil-theo-6

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie la o lună după ce a născut: 'Corp nou'. Artista este la mare cu bebelușul și părinții ei

Citește și: Cine stă cu Sasha, fiul lui Theo Rose, cât timp ea este la filmările pentru Vocea României: „Noroc că stăm aproape. Vine în vizită pe la mine cu…'

Citește și: Petre Roman nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman. Ce spune Catinca despre el, dar și despre împăcarea cu Oana: „Din partea mea…”

Citește și: „Medicii au spus că am un hematom și trebuie să fiu operată de urgență pe creier'. Ana Baniciu a suferit un traumatism, la 6 ani

Cum se descurcă Theo Rose ca mamă la o lună după ce a născut

Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare de când a devenit mamă, așa că nu ezită și împărtășește cu mare ei comunitate de fani numeroase momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Dacă recent a anunțat pe toată lumea că a revenit la filmările pentru Vocea României, azi zâmbetul i-a dispărut de pe buze și a ținut să arate că este foarte obosită, cearcănele fiind pe fața ei, ascunse sub un filtru de înfrumusețare.

'Uitați-vă puțin în ce fel arăt. Și am un filtru acum. Am cearcănele până-n gură, mi-au ieșit și niște băieți pe față. Mi-am pus filtru să nu se mai vadă', le-a povestit Theo Rose fanilor din mediul online.

Theo Rose și-a reluat activitatea pe plan profesional

Într-adevăr, rolul de mamă este foarte solicitant, mai ales atunci când te dedici și familiei și copilului, dar totodată și activității de pe plan profesional. Theo Rose își dorește însă să se sincronizeze și să poată face tot ceea ce are în plan, atât în viața privată, cât și în carieră. Acum, artista se împarte între creșterea micuțului Sasha și filmările pentru emisiunea Vocea României, unde împarte scaunul dublu cu Horia Brenciu în noul sezon.

Au inceput filmarile pentru @vocea_romaniei. Am luat deja in echipa mea si a lui Horia voci de finala. Stati pe aici pentru ca o sa va arat cand o sa incepem repetitiile cu ei. Sunt in extaz! Toti sunt pe inima mea. (…) M-au aranjat fetele dupa ceva timp in care n-am avut activitate si parca se vede si pe fata mea ca mi-a priit pauza.‘, a spus Theo Rose, în mediul online.

Totuși, artista se poate declara o femeie împlinită. Are parte de înțelegere pe plan profesional, dar și de un iubit dedicat, care se implică foarte mult în creșterea fiului lor. Chiar Theo Rose a dezvăluit că atunci când ea este la filmări sau are treburi de rezolva, Anghel Damian este cel care stă cu Sasha, și invers, în funcție de cum au nevoie și de cum se sincronizează. Ce-i drept, formează un tablou de familie perfect, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber atunci când postează fotografii împreună.

Sasha e cu tati acasa si vine in vizita pe la mine. Noroc ca stam aproape de platouri.
Totul asa cum trebuie.
„, a mai spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram recent.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton