Cum se împacă George Burcea cu ideea relației dintre Andreea Bălan și Victor Cornea. Cântăreața a spus adevărul: „Fetițele au cumva două familii unde pot merge. Tatăl lor...”

 Tudorache Simona
.

Andreea Bălan a lăsat trecutul în urmă și încearcă să colaboreze cât mai bine cu George Burcea în creșterea celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. Astăzi, fiecare dintre ei are un nou partener de viață. Andreea Bălan are o relație de un an și jumătate cu Victor Cornea, iar George Burcea a descoperit fericirea lângă Viviana Sposub.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Artista e încântată că Victor Cornea, care are la rândul lui un băiețel, se înțelege atât de bine cu fiicele ei, iar micuțele abia îl așteaptă să ajungă acasă din turneele istovitoare de tenis pe care le are. Deși problemele de sănătate o împiedică, astăzi, să mai aibă un copil, Andreea Bălan susține că nici partenerul ei de viață nu își mai dorește.

andreea balan 11andreea balan 11

Cum se împacă George Burcea cu ideea relației dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan a lăsat în urmă divorțul de George Burcea și și-a găsit liniștea lângă Victor Cornea, pe care îl consideră sufletul ei pereche. Solista susține că partenerul ei de viață a reușit să atragă aprecierea celor două fetițe, dar e și pe placul fostului ei soț.

„Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim. Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună. De asemenea, tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge', a spus Andreea Bălan pentru Unica.

Citește și: Care este cea mai mare dorință a lui Victor Rebengiuc, la 91 de ani: 'Eu nu renunț la scenă. Cel mai bine mă simt atunci când joc. Cât timp trăiesc o să continui să joc…' Ce spectacole a avut, recent / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” /

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Andreea Bălan se gândește întotdeauna la fiicele ei atunci când ia o decizie

Chiar dacă a reușit să își facă un nume în industria muzicală și a luptat să și-l mențină, solista recunoaște că s-a concentrat în primul rând pe creșterea fetițelor din momentul în care a devenit mamă.

„Cred că orice femeie, până se devină mamă, face pentru ea lucrurile. Așa ar fi normal și firesc. În momentul în care ai copii, te gândești la acei copii ca prioritate în orice arie a vieții. Copiii sunt o prioritate, clar, mai ales pentru mame. Și chiar dacă eu mi-am continuat cariera și am revenit foarte repede pe scenă, altfel urci pe scenă, altfel câștigi și îți dorești acel succes, pentru a oferi mai departe copiilor tăi un exemplu în primul fază, dar și o viață mai bună', a mai spus Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton