Cum se înțeleg Adelina și Cristi Chivu după 15 ani de căsătorie: "Ne mai certăm, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Au trecut 15 ani de când Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți, iar fosta jurnalistă a povestit cum este relația lor după ce au devenit și părinții a două fete. Adelina Chivu recunoaște că nu a dat șanse relației cu Cristi Chivu, mai cu seamă că este cunoscută reputația de cuceritori a fotbaliștilor. Și, ca în orice căsnicie, și în cazul lor mai există certuri, recunoaște Adelina Chivu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În prezent, Adelina și Cristi Chivu locuiesc în Italia. Cele două fete învață în Italia și sunt înscrise la Școala Americană din Milano. Natalia, în vârstă de 14 ani, și Anastasia, în vârstă de 12 ani, seamănă cu părinții lor atât fizic, cât și ca trăsături de caracter.

1660469_491166824326599_398715710_n1660469_491166824326599_398715710_n

Cum se înțeleg Adelina și Cristi Chivu după 15 ani de căsnicie

Invitată „La Măruță', show prezentat, pentru câteva zile, de Adela Popescu, Adelina Chivu a vorbit despre familia ei și a dezvăluit cum este în prezent relația cu Cristi Chivu, la 15 ani de la nuntă.

„Au trecut foarte repede și foarte usor. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse ( n.r relației). Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. M-am speriat, dar am avut noroc că a fost un bebeluș foarte bun', a dezvăluit Adelina.

Adelina și-a adus aminte și de primele întâlniri pe care le-a avut cu Cristi Chivu.

Pe la primele întâlniri am fost la un lanț de patiserii și am luat niște plăcinte să mâncăm. Am stat în mașină câteva ore. O doamnă de acolo i-a spus: ‘vai, să nu te deochi ce semeni cu Chivu', a povestit Adelina.

Soția lui Cristi Chivu recunoaște că pe timpul verii, timp de o luna stau separați in fiecare an, din cauza programului încărcat pe care îl are Cristi. Cu toate acestea, găsesc timp pentru a putea merge împreună într-o scurtă vacanță.

Citește și: Ce dietă ține Alexandra Ungureanu. Vrea să mai slăbească 7 kilograme:„Nu sunt mulțumită de cum arăt. La fiecare decadă, trebuie să scazi…’ / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca.Decizia nu este definitivă

Citește și: Cu cine se iubește Victoria Răileanu la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer:’Are doza perfectă de nebunie’

„În weekend nu suntem niciodată împreună. Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi', povestește Adelina Chivu.

La întrebarea „Există ceva ce te enervează la Cristi Chivu', Adelina a răspuns sincer: „Da, bineînțeles că sunt lucruri care mă enervează! Sunt convinsă că și el ar spune același lucru dacă ar fi întrebat de mine. Într-o căsnicie, nu cred că trebuie să iubești defectele partenerului, trebuie doar să i le tolerezi'.

Ce spune Adelina Chivu despre fiicele ei și ale lui Cristi Chivu

„Anastasia seamănă cu mine, fizic si un pic caracterial. Natalia e foarte amuzantă. Cred că eu sunt aia amuzantă între mine si soțul meu, deci seamănă și ea cu mine', a povestit Adelina Chivu, marți, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Adelina a mai povestit că fetele lor au creat isterie la școală cu pufuleții românești.

Colegii fetelor au fost fascinați după ce au gustat pufuleți de la ele, iar de aici a pornit isteria . N-a durat mult până când Adelina a început să primească mesaje de la părinții care voiau să știe de unde pot cumpăra și ei.

foto: Facebook Adelina Chivu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton