Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană după zeci de scandaluri și procese: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă. Copiii noștri...”

 Tudorache Simona
.

Adriana Bahmuțeanu recunoaște că i-ar plăcea ca relația ei cu Silviu Prigoană să arate altfel astăzi. Vedeta nu mai vorbește de nouă ani cu cel care i-a fost soț, lucru care o nemulțumește profund. Adriana Bahmuțeanu nu se mai vede formând un cuplu cu omul de afaceri, dar de dragul celor doi copii pe care i-au împreună i-ar plăcea să existe momente când viața să îi aducă împreună la o masă, la o discuție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu a avut o relație furtunoasă cu Silviu Prigoană. Cei doi au trăit o mare dragoste, dar presărată cu despărțiri și împăcări. Vedeta și omul de afaceri au pierdut în acele vremuri și un copil, care s-a născut prematur, dar nici acest episod nu le-a întărit mai mult legătura. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pornit pe drumuri separate în 2015, iar de atunci comunică doar prin scrisori.

adriana bahmuteanu 789adriana bahmuteanu 789

Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană după zeci de scandaluri și procese

Adriana Bahmuțeanu are convingerea că trebuie să poarte o discuție cu Silviu Prigoană, pentru că viața tot o să îi aducă la un moment dat unul lângă celălalt în viitor și un astfel de moment ar putea să fie nunta copiilor lor.

„Exclus. Că aș vorbi cu el, i-aș da o cană de apă, că aș vrea să fim părinți și să vorbim despre copiii noștri, da. L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă ca părinți despre viitorul copiilor. Am copii mari, se însoară mâine, poimâine. Cum stăm noi la nunta lui Maximus, eu într-o parte, el într-o parte sau cum facem? Nu mă invită pe mine sau nu îl invită pe tatăl lui, cum procedează bietul copil?', a declarat Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Ce relație are Camelia Șucu cu fiicele ei, Ioana și Cristina: „Aș vrea să merg cu ele în cluburi. Mi s-a întâmplat ceea ce nu mi-am propus neapărat, să creștem împreună”

Citește și: Nea Mărin a povestit cum s-a ales, de fapt, cu porecla de „coșmarul vedetelor”, în urmă cu 15 ani: „Mi-a fost dată de Jean de la Craiova. Mi-a mai spus atunci că…”. Ce spune despre vedetele alături de care a lucrat și despre momentele când „a ieșit cu scântei” / EXCLUSIV

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, scandal în fața blocului din Mamaia. Fostul tenismen își bănuiește soția de infidelitate: „Ăla-i amantul tău! Am auzit tot' / Replica ei: „Ești drogat și bătrân'

Citește și: Anca Țurcașiu confirmă noua relație și a postat primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată”

Citește și: Mirabela Dauer, afectată profund după ce și-a pierdut casa, în trecut: „Cea mai mare durere a mea, probabil de asta m-am și îmbolnăvit' / Artista susține că s-a simțit singură și când era căsătorită

Adriana Bahmuțeanu a format un cuplu cu George Restivan la opt ani de divorțul de Prigoană

Vedeta susține că a început relația cu George Restivan la opt ani de la despărțirea de Silviu Prigoană.

„Ce n-a înțeles, poate, lumea și poate nici nu am spus-o foarte clar e faptul că mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. Când l-am cunoscut pe George, trecuseră opt ani de la divorțul de fostul soț. Am avut opt ani aproape, în care dacă știam ce mi se întâmplă, nu mai făceam lucrurile acelea. Dacă aș da acum timpul înapoi. A fost ceva îngrozitor', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton