Cum se înțeleg Albertina Ionescu și Constantin Opriș după un an și jumătate de căsnicie: "Eu nu am crezut în viața asta că există înțelegere, iubire, încredere, la un asemenea nivel"

 Oana Pantazi
.

Cum se înțeleg Albertina Ionescu și Constantin Opriș după aproape un an și jumătate de căsnicie. Albertina Ionescu a fost căsătorită cu niște ani în urmă cu Ștefan Lungu, însă în cazul ei s-a dovedit că a doua oară e cu noroc. Mariajul ei cu Constantin Opriș merge perfect, Albertina având noroc de un soț care o răsfață inclusiv cu mâncăruri gourmet, pentru că e tare priceput și în bucătărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Albertina Ionescu și Constantin Opriș după un an și jumătate de căsnicie. Pe 15 octombrie 2022, Albertina Ionescu și Constantin Opriș și-au unit destinele la Starea Civilă, iar anul trecut cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și religios, într-o locație de vis, în Grecia. Prezentatoarea și soțul ei au spus „Da' în fața lui Dumnezeu, într-o biserică ortodoxă din Thassos, slujba fiind oficiată de un preot român. După aproape un an și jumătate de căsnicie, prezentatoarea și soțul ei se iubesc la fel ca-n prima zi.

5435354-15435354-1

Albertina Ionescu: „Sunt norocoasă pentru că  soțul meu gătește într-un mare fel!”

Albertina și soțul ei, Constantin Opriș, s-au cunoscut în cadrul unor evenimente, acesta lucrând, la rândul său, în presă. Constantin Opriș este jurnalist de business de mai bine de 10 ani, așadar cei doi au chimie nu doar pe plan personal, ci și profesional. Albertina mărturisește că este o femeie norocoasă, cu atât mai mult cu cât soțul ei este super priceput și în bucătărie.

Citește și: Rețeta de miercuri: Albertina Ionescu propune somon la cuptor cu broccoli pentru o cină rapidă și delicioasă

Citește și: Cum arată Andreea Marin în colanți, după ce a slăbit 17 kilograme. S-a filmat în timp ce alerga pe bandă: „Am făcut o grămadă de schimbări’

Prezentatoarea TVR mărturisește că mănâncă foarte mult, pentru că soțul ei este un bucătar desăvârșit, însă, din fericire, o ajută faptul că este o persoană extrem de activă.

„Mă stresez foarte mult, mănânc foarte mult! Soțul meu gătește foarte bine dar fac mult sport, mă agit, sunt plecată de dimineață până seara, așa mă mențin! Bărbații sunt cei mai buni bucătari de pe pământul ăsta! Și soțul meu nu doar că gătește  și gustos și sănătos și arătos dar lasă și bucătăria lună în urma lui! Lasă bucătăria curată, el se ocupă de gătit, de restul casei mă ocup eu!

Sunt norocoasă pentru că  soțul meu gătește într-un mare fel! Alimentația noastră este mediteraneeană, îmi place tot ce conține pește, creveți și multe salate! Nu dai greș niciodată la mine cu niște paste cu creveți dar nu mă dezic nici de la cartofi prăjiți din când în când!', a mărturisit Albertina Ionescu pentru Ciao.ro.

Cum se înțeleg Albertina Ionescu și Constantin Opriș după un an și jumătate de căsnicie

Albertina spune că norocul a venit în viața ei mai târziu, dar că a trăit o dragoste la prima vedere urmată de o poveste de iubire frumoasă, care a făcut-o fericită.

„Aș putea să o descriu surprinzătoare! Eu nu am crezut în viața asta că există  înțelegere, iubire, încredere, la un asemenea nivel. Nu am trăit și este pentru prima dată când  trăiesc asta. Este extraodinar! La mine a apărut norocul mai târziu în viață și sunt recunoscătoare! A fost acea dragoste la prima vedere care s-a concretizat cu o cerere în căsătorie și cu o căsătorie. Se  spune că dragostea trece după 3 ani, ba nu, crește și se dezvoltă și este din ce în ce mai frumoasă!', a mai spue albertina pentru sursa citată.

Cum a început relația dintre Albertina Ionescu și Constantin Opriș

În 2014, Albertina Ionescu s-a despărțit de omul de afaceri Adrian Ispravnic, cel cu care a avut o relație de câțiva ani. Prezentatoarea tv a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, iar în 2018 a avut o relație cu Valentin Butnaru, prezentatorul de știri de la Observator.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au cunoscut în plină pandemie, dar se știau de mai mulți ani.

Ochii noştri s-au întâlnit total întâmplator de câteva ori, apoi ne-am dorit să ne cunoaştem cu adevărat. Acum doi ani, am schimbat primele cuvinte şi am decis să ieşim la cină.

Am descoperit pasiuni comune, de la aceeaşi meserie, până la gastronomie, călătorii, cărţi, muzică, arta de a trăi frumos şi bucuriile zilnice. Chiar şi alergiile sunt comune…„, a declarat Albertina pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton