Cum se înțeleg băieții Claudiei Pătrășcanu cu iubitul ei: "Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea". Ce reacție au avut când au aflat că mama lor e îndrăgostită

 Oana Pantazi
.

Recent a dezvăluit că are un iubit alături de care urmează să întemeieze o familie, iar acum Claudia Pătrășcanu a povestit și cum se înțeleg băieții ei cu bărbatul care i-a furat inima. După mai bine de trei ani de lupte prin tribunale, fosta soție a lui Gabi Bădălău se simte iubită și e fericită deoarece a primit și consimțământul copiilor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Băieții Claudiei Pătrășcanu au trecut prin multe la o vârstă fragedă, însă acum viața lor se îndreaptă spre normalitate, cu atât mai mult cu cât mama lor este în sfârșit fericită și împlinită și, nu în ultimul rând, ei se înțeleg bine cu viitorul soț al mamei lor. Claudia a dezvăluit, recent, și că a fost cerută în căsătorie de către noul bărbat din viața ei.

patrascanupatrascanu

Cum se înțeleg băieții Claudiei Pătrășcanu cu iubitul ei

Claudia Pătrășcanu a divorțat, în mod oficial, de Gabi Bădălău la începutul acestui an, asta după ce procesul de divorț dintre ei a durat mai bine de trei ani. În tot acest timp, frumoasa artistă nu s-a afișat la brațul niciunui bărbat și nici nu a vorbit vreodată despre faptul că ar avea o relație, fiind destul de reținută în declarații despre planul sentimental.

Citește și: Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să se îngrașe 5 kilograme: ‘Eram foarte slabă. Acum am forme și îmi place. A fost o chestie intenționată…

Citește și: „Încă mai cred în căsătorie și băieții vor un frățior…' Claudia Pătrășcanu este pregătită să-și refacă viața sentimentală și să devină din nou mamă

Iată însă că, recent, a dezvăluit că în viața ei a intrat un nou bărbat, alături de care își face planuri de viitor. Iată cum au reacționat cei doi băieți ai săi și ai lui Gabi Bădălău când au aflat că mama lor iubește din nou, dar mai ales cum se înțeleg cu logodnicul ei.

'Există un respect reciproc din ambele părți și plăcerea de a petrece timp împreună… toți patru. Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea și le mulțumesc. Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile și iubirea lor pentru mine. Ei au simțit cu adevărat bunătatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamăgi niciodată', a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu: „Este atent la dorințele lor”

Dat fiind că iubitul ei nu este persoană publică și nu-și dorește mediatizarea, Claudia Pătrășcanu a ales să nu dea prea multe detalii despre bărbatul de care e îndrăgostită, însă a spus esențialul. Iar cel mai important este că, în afară de dragostea pe care i-o poartă, acesta se înțelege foarte bine și cu cei doi fii ai Claudiei.

'Îi mulțumesc și partenerului meu că este un bun prieten pentru copiii mei și înțelegător. Are răbdare, înțelepciune, este atent la dorințele lor… este un suflet foarte bun. Este omul pe care îl prețuiesc pentru tot ceea ce înseamnă el!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit

Recent, Claudia Pătrășcanu a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care s-a afișat pe Instagram cu un inel de logodnă. Ba mai mult, o ținea de mână și un bărbat, dând de înțeles astfel că este vorba cu adevărat despre o cerere în căsătorie pe bune. După lungi zvonuri și speculații, fosta soție a lui Gabi Bădălău a făcut primele declarații.

N-am să fac din viața mea privata și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața in liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!

Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie’, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton