Cum se înțeleg cei doi băieți ai lui Gabi Bădălău cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Cum i-a filmat vedeta în vacanța din Dubai

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțeleg cei doi băieți ai lui Gabi Bădălău cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Nu mai este un secret faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dus relația la alt nivel. Recent tocmai au plecat alături de copiii lor din mariajele anterioare în vacanță, în Dubai, unde se pare că distracția este în toi. Iată cum i-a fotografiat vedeta pe copii, dar și cum se înțeleg micuții, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat ce relație este între copiii lui Gabi Bădălău din mariajul cu Claudia Pătrășcanu și fiica Biancăi Drăgușanu din căsnicia cu Victor Slav. Ei bine, răspunsul nu a întârziat să apară! Micuții au plăcut împreună în vacanță alături de părinții lor, iar din cele mai recente poze postate ne putem da seama că se înțeleg foarte bine.

whatsapp-image-2024-04-05-at-12.11.57-pm-1whatsapp-image-2024-04-05-at-12.11.57-pm-1

Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit din cauza comentariilor legate de buzele ei: „De asta mi-am făcut 7 milioane de operații estetice, ca să arăt așa. O să îmi mai fac'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță împreună cu fiica vedetei și cei doi băieți ai afaceristului din mariajul cu Claudia Pătrășcanu / Ce a declarat solista despre această situație

Citește și: Andreea Ibacka a vrut să prezinte Bravo, ai stil!. Ce s-a întâmplat după casting a dezamăgit-o: „Pe surse, am aflat că aveam șanse reale”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Andrei Ciobanu primit șansa să revină în competiție, după eliminare: „Barca te va duce în camp-ul tribului advers' / Premieră în emisiune

Cum se înțeleg cei doi băieți ai lui Gabi Bădălău cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu

Pe pagina ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a imortalizat mai multe momente, încă din aeroport, când se pregăteau să plece în vacanța din Dubai. Bineînțeles, după ce a ajuns acolo a făcut mai multe fotografii cu camera unde sunt cazați, meniul, dar și view-ul superb. Totuși, nu a putut să nu o surprindă și pe fiica ei în câteva cadre, atât în dormitor, cât și la plajă.

Deși a fost reticentă în a-i posta pe copiii lui Gabi Bădălău pe conturile ei de socializare, în timp ce o filma pe Sofia cum aleargă pe plajă, se poate observa că și fiul cel mic al afaceristului a intrat în cadru. E clar că acesta se înțelege bine cu fiica Biancăi Drăgușanu, mai ales că după acest clip video au urmat mai multe, în care el este alături de Sofia și se joacă foarte frumos.

Gabi Bădălău, poze cu băieții lui din vacanță

E clar că Bianca Drăgușanu este mult mai activă decât Gabi Bădălău pe rețelele de socializare. În timp ce ea a publicat până la această oră numeroase poze, inclusiv cu fiul lui cel mic care se juca frumos cu Sofia pe plajă, el a postat doar două poze, una cu fiul cel mare și una cu cel mic.

Nu, nu a postat-o și pe Sofia și nici poze cu Bianca Drăgușanu de data aceasta, deși se știe clar că sunt plecați împreună în această vacanță din Dubai, ca o adevărată familie.

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când a aflat că cei doi băieții ai săi pleacă în vacanță cu Bianca Drăgușanu

Știm cu toții faptul că Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut numeroase conflicte de-a lungul timpului, iar artista nu voia să audă de varianta ca cei doi băieți să petreacă timp în compania ei. Se pare însă că lucrurile au luat o altă întorsătură acum, mai ales că recent Gabi Bădălău și iubita lui au plecat în vacanță alături de copiii lui, dar și de fiica vedetei. Artista nu doar că nu are nimic de obiectat, însă nici nu a făcut prea multe declarații în acest sens.

 „Copiii sunt cu tatăl lor plecați, și e drept răspunzător pentru ei', a spus Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton