Cum se înțeleg cei doi copii ai Cristinei Spătar cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „Sunt foarte cuminți și cu mult bun simț. Nu aveau cum să nu...”

.

Cum se înțeleg cei doi copii ai Cristinei Spătar cu soțul ei, Vicențiu Mocanu. Toată lumea știe faptul că Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar au făcut nunta în toamna anului 2023, fiind acum soț și soție cu acte în regulă. Deși vestea a venit pe neașteptate, se pare că artista este foarte fericită alături de celebrul afacerist. Totuși, mulți s-au întrebat și cum l-au acceptat copiii săi, dar și cum se înțelege cu ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Are o carieră de succes, iar în urmă cu câteva luni s-a căsătorit cu afaceristul Vicentiu Mocanu, astfel că și pe plan personal o duce foarte bine. Nu doar că trăiește o frumoasă poveste de iubire, ci este foarte mândră și de cei doi copii pe care-i are din mariajul anterior.

cristina-spatar-sot-acasacristina-spatar-sot-acasa

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Spătar soțul și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu mă așteptam. A ieșit inelușul meu de 13 carate, este o bijuterie deosebită' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar spune la cine stau banii în căsnicia cu Vicențiu Mocanu: „Nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea. Am vreo două-trei carduri pe care…”

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 29 de ani de când s-au cunoscut: „Să tot adunăm anii așa. Simt că s-au dus, dar nu degeaba. Mă simt împlinit și…'

Citește și: Ioana Tufaru susține că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, a încercat s-o abuzeze sexual, în adolescență: „Era și violent. M-am speriat, am reușit să scap. El nu crede că a făcut așa ceva'. Ce alte acuzații îi aduce

Cum se înțeleg cei doi copii ai Cristinei Spătar cu soțul ei, Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar se laudă mai tot timpul pe rețelele de socializare cu cadourile extrem de scumpe primite de la soțul ei, iar de asemenea nu ezită nici să posteze poze cu cei doi copii ai săi. Totuși, fotografiile alături de Vicențiu Mocanu și fiica și fiul ei sunt rare, astfel că fanii s-au întrebat ce fel de relație este între copiii ei și partenerul de viață. Fără a mai lăsa loc de interpretări, artista a mărturisit că soțul ei a fost foarte bine primit și se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai săi.

Copiii mei sunt niște copii foarte cuminți, cu mult bun simț, iar Vicențiu iubește copiii, așa că nu aveau cum să nu se înțeleagă. Se înțeleg foarte bine', a spus Cristina Spătar pentru Playtech.

Ce spune Cristina Spătar despre copiii ei, Aida și Albert: Sunt mândră!'

Cristina Spătar este mamă a doi copii, Albert și Aida, din mariajul cu fostul ei soț. Fiul ei este clasa a 8-a și se pregătește intens pentru examenul de capacitate, iar fiica sa este elevă în clasa a 5-a și învață extraordinar de bine, așa cum chiar ea a dezvăluit. E clar că este o mamă mândră, dar totodată și o femeie iubită, împlinită și respectată, alături de Vicențiu Mocanu.

Albert este clasa a 8-a și am foarte multe emoții. Face pregătiri la matematică și la română și sper să fie bine. Urmează capacitatea, este un an delicat pentru el. Face meditații, ca toți copiii. Cu Aida nu am probleme, este clasa a 5-a și are note mari, sunt foarte liniștită în ceea ce o privește, este un copil conștiincios. Albert își dorește să meargă la un liceu cu profil mate-info!', a mai declarat Cristina Spătar pentru sursa menționată mai sus.

Și fiindcă tot a venit vorba despre Vicențiu Mocanu și cadourile cu care Cristina Spătar se laudă deseori pe rețelele de socializare în fața fanilor, mulți sunt curioși dacă nu cumva este un bărbat gelos. Răspunsul artistei însă la această întrebare i-a uimit pe mulți.

Nu cred că este gelos, nu are de ce să fie. Eu îmi doresc foarte mult să îmi fac o trupă, așadar caut instrumentiști. Vreau o trupă să când toate genurile muzicale.

Să cânți manele este foarte greu. Dacă aș face un proiect de genul acesta, l-aș numi Balcanic, pentru că este foarte greu să vii din zona de muzică ușoară și să cânți manele', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton