Cum se înțeleg copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău cu fiica Biancăi Drăgușanu

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău cu fiica Biancăi Drăgușanu. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să divorțeze în 2019, iar după doi ani de la separare, afaceristul a început o relație cu Bianca Drăgușanu. Divorțul dintre Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-a pronunțat abia în 2022. În prezent, copiii lui Bădălău îl vizitează pe tatăl lor două weekend-uri pe lună, iar atunci se întâlnesc și cu fiica Biancăi Drăgușanu, iată cum se înțeleg de fapt micuții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău cu fiica Biancăi Drăgușanu. Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a sfârșit cu scandal, însă fostul cuplu trebuie să-și gestioneze problemele de dragul celor doi copii ai lor. Gabi Bădălău petrece două weekend-uri pe lună cu cei doi băieți ai săi la București. Atunci când vin în Capitală, micuții se întâlnesc și cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, care e aproximativ de aceeași vârstă ca și copiii lui Gabi Bădălău și ai Claudiei Pătrășcanu. Au existat zvonuri de-a lungul timpului că băieții lui Bădălău și fiica Biancăi Drăgușanu nu se înțeleg deloc, însă, se pare, că situație stă cu totul altfel.

bianca-dragusanu-declaratii-crop-1622634140bianca-dragusanu-declaratii-crop-1622634140

Cum se înțeleg copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău cu fiica Biancăi Drăgușanu

În tot acest timp au existat numeroase scandaluri, discuții aprinse și cuvinte dure din partea celor doi foști soți, iar implicată în toate acestea a fost și actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu. Chiar în prezent, aceasta se află într-un proces cu Claudia Pătrășcanu, după ce cele două femei și-au aruncat vorbe grele în spațiul public.

După ce Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat, s-a stabilit că afaceristul poate să îi ia pe copiii săi două weekend-uri pe lună la București, pentru a petrece timp împreună. Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău are și ea o fiică, pe Sofia, de vârstă apropiată cu cea a fiilor lui Bădălău. Se pare că cei trei copii au o relație de prietenie firească pentru vârsta lor, notează spynews.ro.

Citește și: Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E studentă la Facultatatea de Arte Plastice

Citește și: Pepe, după ce Cosmin Seleși i-a spus că nu știe să citească prompterul: „Noi am avut…'

Citește și: Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț: „Ultima dată s-au văzut…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce a pierdut procesul intentat Claudiei Pătrășcanu, pentru defăimare: „E doar o bătalie, nu războiul. I s-a dat dreptul să mă jignească fără limite?”

De asemenea, băieții Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău vorbesc cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, chiar și la telefon, atunci când nu se întâlnesc cu aceasta față-n față.

Bianca Drăgușanu vrea să devină din nou mamă

Bianca Drăgușanu și-a dorit dintotdeauna să devină mamă, iar visul ei s-a îndeplinit în timpul mariajului cu Victor Slav. Blondina și Victor sunt părinții unei fetițe superbe pe nume, Sofia, care e răsfățată tot timpul de către blondină, dar și de către tatăl ei.

Bianca Drăgușanu și-a exprimat dorința de avea mai mulți copii, mai ales că Sofia i-a mărturisit că ar vrea să mai aibă o surioară.

'Zece copii îmi doresc (…) Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag. Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta. Nu pot să-mi imaginez momentan, pentru că na, nu știu, nu m-am gândit cum o să fie, dacă o să fie…', spunea Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton