Cum se înțeleg Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, după 4 ani de mariaj: "La noi, orgoliul nu a murit de tot. Există tot felul de discuții, gelozii"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, după patru ani de mariaj. Actorul Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aprozimativ 14 ani de zile, dar s-au căsătorit abia în 2018. Cosmin Natanticu a făcut declarații fără perdea despre relația cu partenera sa de viață, mărturisind că în fiecare zi descoperă o noua calitate la femeia iubită. Natanticu a menționat și cum gelozia, în doze mici, poate fi benefică într-un mariaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, după patru ani de mariaj. Actorul de comedie Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, se iubesc încă din 2009, dar au decis abia în 2018 să se căsătorească. Natanticu a vorbit recent despre cum funcționează relația cu partenera sa, după 14 ani împreună. Actorul a recunoscut că mai există și discuții, orgolii, sau momente de plictiseală, însă toate aceste lucruri sunt firești pentru orice cuplu. Ceea ce contează pentru Cosmin Natanticu este faptul că el și Eliza reușesc să treacă peste micile neînțelegeri și să menține aprinsă flacăra pasiunii.

ei-9ei-9

Cum se înțeleg Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, după patru ani de mariaj

Cosmin Natanticu a recunoscut că el și soția lui Eliza nu sunt un cuplu perfect, ci că există mici provocări, la fel ca în orice relație. Actorul a menționat că micile momente de gelozie condimentează relația și mențin flacăra pasiunii.

Citește și: Cum o cheamă pe Iulia Albu în realitate și de ce a păstrat numele fostului soț, după divorț. Mihai Albu: „Și-a jucat cartea foarte bine. Îmi pare rău că i-am lăsat numele meu’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. Lavinia seamănă leit cu prezentatoarea TV

Contează acceptarea, orgoliul lăsat. Orgoliul omoară. La noi, orgoliul nu a murit de tot. Există orgolii și tot felul de discuții. Există și gelozii, de exemplu e geloasă și când vorbesc mai mult la telefon cu finul Emi, decât cu ea. Există, normal. Gelozia, dar nu dusă la extrem, cred că ține relația vie.'a spus Cosmin Natanticu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cosmin Natanticu, despre mariajul cu Eliza: „Intervine monotonia”

Cosmin Natanticu nu a ezitat să-și manifeste fascinația pe care o poartă față de partenera sa de viață, Eliza. Comediantul a adăugat că descoperă, în fiecare zi, o noup calitate surprinzătoare la soția lui. Actorul nu a negat că au și momente când fiecare dintre ei simte nevoia să fie singur.

În fiecare zi, pe cuvântul meu, poate să sune siropos și pompos, dar eu descopăr în fiecare zi câte ceva și mă uimește. De altfel, sper că și ea descoperă lucruri la mine. Cred că asta ne ține în viață. La un moment dat, mai ales în 10 ani, intervine monotonia, știu cam totul despre tine. Avem și noi momentele noastre de plictiseală, fiecare în camera lui și de multe ori ne dăm mesaje.

Cred că suntem un cuplu normal, cum ar trebui să fie orice cuplu, care poate să conviețuiască în condițiile astea. Noi suntem foarte naturali, cum suntem acasă, suntem și în fața publicului. Avem oameni care ne plac, pentru că simt că nu jucăm teatru. Nu cred că avem o rețetă, suntem ambii autoironici, s-a și nimerit, fiecare om e diferit', a mai spus comediantul în exclusivitate pentru Impact.ro.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton