Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal, după 17 ani de relație: "Dacă m-ar înșela, poate l-aș ierta"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal, după 17 ani de relație. Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar împreună sunt părinții unei fetițe, pe nume Maria. Daniela Gyorfi este foarte mândră de familia pe care a construit-o alături de partenerul ei. Recent, vedeta a vorbit sincer despre ceea ce nu ar putea ierta niciodată lui George Tal. În mod surprinzător, Daniela Gyorfi e de părere că, în ceea ce privește infidelitatea, situația este „discutabilă”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal, după 17 ani de relație. Daniela Gyorfi, 54 de ani, este una dintre cele mai longevive artiste din muzica românească. În prezent, Daniela Gyorfi preferă să stea în afara luminii reflectoarelor și să se ocupe de fiica ei, Maria. Vedeta și partenerul ei George Tal sunt împreună de 18 ani și, chiar dacă nu sunt căsătoriți, formează o familie adevărată. Cu toate acestea, Daniela Gyorfi nu i-ar putea ierta niciodată partenerului violența fizică, sau verbală. În privința infidelității, cântăreața e de părere că situația este dicutabilă.

135794639_430039458324370_376513722848337712_n_68948400135794639_430039458324370_376513722848337712_n_68948400

Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal, după 17 ani de relație

Daniela Gyorfi și George Tal au o relație împlinită, fiindu-și alături la bine și la greu de aproape 18 ani. Vedeta consideră că, atunci când vine vorba despre infidelitate, despărțirea nu este mereu o soluție. Cântăreața nu ar putea accepta niciodată violența domestică din partea partenerului.

George am o relație de 17 ani, am pornit chiar pe 18 ani. Ce nu aș ierta? E clar, violența domestică, verbală și să fiu în situația în care nu mă pot baza pe el! În timp, relația noastră s-a sudat și suntem un cuplu normal, în care ne certăm, ne împacăm și trăim stări normale zi de zi. După atâția ani, zi de zi, trebuie să ajungi la un numitor comun și trebuie să înțelegi anumite lucruri, necesitați și nevoi ale partenerului. Partenerul nu este bunul tău propriu! Este o ființă umană care are nevoi și dacă poți să înțelegi asta și ți-a demonstrat că în timp este alături de tine și trageți amândoi la o căruță… Asta este tot ceea ce contează!

Citește și: „Ne-am certat foarte tare, am plâns, el era foarte nervos”. Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa

Citește și:Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani: „Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine’

Citește și:Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. Cum s-au afișat pe Internet

Restul, cu bune, cu rele, cu minusuri, cu plusuri, nici eu nu sunt perfectă, nici el nu este perfect. Chestia asta… că dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile. Poți să spui că: Da! Mă despart de el!', dar de multe ori ai văzut cum spun multe… Vai! Poate să facă orice că eu îl iert!' După aceea a venit și cu copii acasă și tot a lăsat-o. Dacă vrea să plece, un om pleacă! Nu fac nimic deosebit. Dacă ar face ceva, nu știu… Acum zic că poate nu l-aș ierta, dar poate… l-aș ierta. Nu stiu.. În momentul ăsta nu poți să spui despre un om că ești legat de el pe viață. Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe.a mărturisit aceasta, potrivit kfetele.ro.

Daniela Gyorfi a creat o conexiune specială cu fiica ei, Maria

Daniela Gyorfi este o mămică extrem de mândră. Artista are o fiică, în vârstă de 10 ani, căreia i se dedică în totalitate și căreia îi oferă cea mai bună educație, și, în primul rând, dragoste.

Relația noastră are rădăcini foarte bune. Eu cu mama mea am avut o altă relație. Mama mea a fost bolnavă și eu am avut grijă de ea. Este altă relație între mine și Maria, din acest punct de vedere. Aș vrea ca ea, să mă considere cea mai bună prietenă a ei și atunci este totul în regulă între noi. Este un copil bun, nu vreau să mă laud! A terminat cu 9.98, învață coreeană, este un copil după inima mea. Mi-a dat Dumnezeu un suflet după inima mea! Întotdeauna se spune că un copil este oglinda părintelui.„, a mai declarat Daniela Gyorfi pentru kfetele.ro

FOTO: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton