Cum se înțeleg, de fapt, Victor Slav și Bianca Drăgușanu. Totul se întâmplă „cu acordul” lui Alex Bodi

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu a declarat recent că relația pe care a avut-o cu Victor Slav a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei. Chiar dacă cei doi au divorțat, ei au rămas în relații extrem de bune în continuare, asta și pentru că îi leagă un copil. Sofia petrece timp cu ambii părinți, iar Victor și Bianca au convenit de comun acord că cea mică nu trebuie să aibă de suferit de pe urma despărțirii lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a povestit că ea și Victor sunt apropiați și vorbesc de câte ori este nevoie, ba chiar se ajută în creșterea micuței. Toate aceste lucruri se întâmplă cu acordul lui Alex Bodi, partenerul de viață a Biancăi, așa cum e și normal. Alex Bodi are și el două fetițe cu fosta iubită, așa că înțelege perfect situația dintre Bianca și Victor.

„Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului', a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru Click!.

Cât despre prima ieșire la mare cu fostul soț, după împăcare, Bianca a mărturisit că viața e imprevizibilă. „Da, cred că da, a fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și week-end-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o gașcă de vreo 15-16 persoane la mare', a declarat Bianca.

Cât despre prima ieșire la mare cu fostul soț, după împăcare, Bianca a mărturisit că viața e imprevizibilă. „Da, cred că da, a fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și week-end-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o gașcă de vreo 15-16 persoane la mare'.

Și Alex Bodii are copii cu o altă femeie

Înainte de Bianca Drăgușanu, omul de afaceri nu a fost însurat niciodată. Însă, după o relație cu suișuri și coborâșuri, presărată și de scandaluri, cei doi au ajuns în fața altarului, în vara lui 2019.

Totodată, Alex Bodi a ajuns să fie cunoscut publicului român și prin prisma relației sale cu fosta prezentatoare Kanal D. Omul de afaceri are două fiice, rezultate din relațiile pe care le-a avut, înainte de-a se iubi cu fostul manechin. La rândul ei, Bianca are o fetiță de câțiva ani, pe nume Sofia Natalia, în urma relației cu Victor Slav.

Bianca-Drăgușanu-Victor-Slav-și-Sofia-e1555494871903Bianca-Drăgușanu-Victor-Slav-și-Sofia-e1555494871903

'Alex nu a fost căsătorit niciodată. El a avut o relație de foarte mulți ani în Spania, în Madrid, acolo unde a cunoscut-o pe Raluca. Cei doi au avut o relație foarte lungă, undeva la 6-7 ani, din iubirea lor a rezultat fetița pe care ați văzut-o în pozele Biancăi. Dar există și al doilea copil a lui Alex, care este în Germania. Se numește Selena, pe care o are cu fosta lui iubită din Germania. Aceasta se numește Iulia', povesteau apropiații afaceristului, în trecut, potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton