"Părinții nu divorțează niciodată. De aici poți să tragi o sută de mii de concluzii". Cum se înțeleg Dinu Maxer și Deea, la patru luni de la divorț

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg Dinu Maxer și Deea, la patru luni de la divorț. Dinu și Deea Maxer au divorțat, după 14 ani de mariaj, la începutul lunii martie. La patru luni de la despărțire, fosta soție a artistului și-a refăcut viața alături de un nou bărbat, în timp ce Dinu Maxer este tot singur. Dinu și Deea au doi copii împreună, așa că sunt nevoiți să fie în relații bune de dragul micuților. Iată cum se înțeleg cei doi în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Dinu Maxer și Deea, la patru luni de la divorț. Dinu Maxer și Deea au pus punct unui mariaj de 14 ani, în urmă cu patru luni, la începutul lunii martie. De la acel moment, viața lor s-a schimbat. Deea și-a găsit un nou partener de viață în persoana lui Robert Drîlea, iar Dinu Maxer are planuri serioase de a reuni trupa Axxa. Dinu și Deea Maxer sunt părinții a doi copii superbi, Andrei și Maysa, motiv pentru care foștii soți trebuie să interacționeze adesea. De asemenea, artistul și mama copiilor săi se ocupă de o afacere împreună. Dinu Maxer a spus, recent, într-un interviu, în ce relație a rămas de fapt cu Deea.

deea-si-dinu-maxer-la-o-petrecere-2deea-si-dinu-maxer-la-o-petrecere-2

Cum se înțeleg Dinu Maxer și Deea, la patru luni de la divorț

Dinu Maxer a vorbit mereu deschis despre divorțul de fosta soție, Deea Maxer. Acesta a recunoscut că despărțirea a fost una dificilă, însă la acest moment pare să fi acceptat complet această situație. Mai mult, artistul susține că este fericit și că păstrează o relație armonioasă cu Deea, chiar dacă în viața ei există un alt bărbat.

Citește și: „Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!” Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit

Citește și: Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: ‘Nu mai avea rost. Nu am reușit să…’
„Vorba unui psiholog pe care l-am cunoscut recent într-o emisiune: «Părinții nu divorțează niciodată». Mi se pare genial. De aici poți să tragi o sută de mii de concluzii. Evident, noi vorbim tot timpul despre copii și despre afacerea noastră online
', a declarat solistul.

Întrebat dacă sunt fericiți, Dinu a completat:

„Eu unul da, am un zâmbet care nu e fals'.

Ce spune Dinu Maxer despre un nou mariaj

Dinu Maxer a mai mărturisit, în cadrul aceluiași interviu, că, momentan, nu este pregătit pentru un nou mariaj. Artistul a mai subliniat că nu regretă căsnicia cu Deea și că este recunoscător pentru această experiență.

„În momentul în care ieși dintr-o căsnicie nu-ți dorești să intri imediat în alta. E clar și mă definește. Referitor la instituția căsătoriei, evident este una senzațională, dacă m-ai întoarce acum 18 ani aș face la fel'., a mai adăugat Dinu Maxer, pentru sursa citată.

Deea Maxer, planuri de căsătorie cu noul iubit

În cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe PRO TV, Deea Maxer a mărturisit că se gândește la o posibilă căsătorie cu actualul ei iubit, Robert Drilea și că va renunța la numele Maxer, atunci când vor deveni soț și soție. Deea a subliniat că separarea de fostul soț, Dinu Maxer, a avut loc cu mult înaintea divorțului.

„Cu Robert Drilea, iubitul meu (nr. este bărbatul cu care s-ar căsători). Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea’, a declarat Deea Maxer.

„Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi asum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp. Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…’, a mai spus aceasta, la emisiune lui Cătălin Măruță de pe PRO TV.


FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton