Cum se înțeleg Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după doi ani de relație: "Avem discuții în contradictoriu, care se termină cu plecarea lui Cătălin"

 Oana Pantazi
.

Nu puțini sunt cei care se întreabă cum se înțeleg Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după doi ani de relație, în condițiile în care, a văzut o țară întreagă la America Express, amândoi sunt pietre tari, caractere puternice. Cu siguranță, umorul actriței contribuie din plin la bunul mers al relației lor, care, după cum povestește chiar ea, nu are numai suișuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după doi ani de relație. Pe Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu îi despart nu mai puțin de 18 ani, dar asta nu-i împiedică absolut deloc să aibă o relație de invidiat. Despre asta a vorbit, cu umorul care o caracterizează, chiar iubita faimosului chef, care nu a ascuns faptul că lucrurile nu sunt mereu roz între ei.

catalin-scarlatescu-2-2-1-scaled-copycatalin-scarlatescu-2-2-1-scaled-copy

Cum se înțeleg Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după doi ani de relație

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Între ei doi e o diferență de vârstă de 18 ani, însă asta nu a reprezentat niciodată o piedică în relația lor, chiar dacă nu puțini au comentat răutăcios pe marginea acestui subiect.

Citește și: Ce spun Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu despre căsătorie. Cum percep diferența de vârstă, de 18 ani, dintre ei: „Există această prejudecată' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express:„Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi’ / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au mutat împreună. Ce au făcut la prima lor întâlnire:„M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele…’ / EXCLUSIV

Au trecut doi ani și ei sunt tot împreună, în pofida problemelor pe care le-au întâmpinat. Actrița a dezvăluit cum se încheie, de obicei, certurile lor.

„Nu prea apucăm să ajungem efectiv la certuri. Avem discuții în contradictoriu, care se termină cu plecarea lui Cătălin de cele mai multe ori. Dispare până ce se gândește el că a trecut problema. După care se întoarce și se comportă ca o floricică: Ce, a fost vreo problemă aici? Uite ce flori ți-am adus, așa din întâmplare', a declarat Doina Teodoru pentru Unica.ro.

Doina Teodoru: „Avem o regulă – să dormim acasă”

Toată lumea știe că chef Cătălin Scărlătescu este nu doar un cuceritor, ci și un bărbat galant, atent, curtenitor… În plus, ce doamnă sau domnișoară nu și-ar dori un bărbat care să gătească sau să-i servească micul dejun la pat, așa, ca în filme?

În ceea ce privește momentele lor de romantism, Doina a mărturisit că acestea au devenit tot mai rare, pentru că actrița pleacă în zori de zi la filmările pentru Camera 609, în timp ce cunoscutul chef este și el extrem de ocupat. Întrebată dacă mai primește micul dejun la pat după doi ani de relație, Doina a replicat fără ezitare. Actrița a dezvăluit că au totuși a regulă de aur în cuplu.

„Care mic dejun la pat, că eu mă trezesc la 5 dimineața, îl pup, la 6 ies din casă. Și el, săracul, e la fel de ocupat. Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă: să dormim acasă', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Desigur, cei doi au parte și de momente de relaxare în doi – recent au fost într-o vacanță de trei săptămâni și au petrecut excelent în Delta Dunării, dar și în Spania.

Doina Teodoru joacă în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Fanii serialelor au avut ocazia recent să o vadă pe Doina Teodoru în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, unde joacă rolul unei femei măritate, mamă de fetiță.

„Întâlnirea cu el a fost fulgerătoare. L-am văzut, l-am plăcut. Doamne ajută, bine că i-a plăcut și Ruxandrei cum mi-a plăcut și mie. Sunt mamă în acest serial, dar sunt și fiică și, uneori, și soție. Nu este prima dată când am rol de mamă. Am mai jucat într-un lungmetraj. Am fost mamă de băiat.

Se poate spune că am experiență în acest domeniu. Îmi place foarte mult și am noroc de un copil extraordinar. Iulia e foarte cuminte, e super disciplinată, are simțul umorului. E tot ce mi-aș putea dori de la un copil pe set', a mai spus Doina Teodoru pentru Unica.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton