Cum se înțeleg fiicele Andreei Bălan cu Victor Cornea, iubitul artistei. Ce gest emoționant a făcut tenismenul pentru Ella și Clara: "Iubire infinită"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce gest emoționant a făcut Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, față de fiicele vedetei. Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de câteva luni și par de nedespărțit. Vedeta i le-a prezentat pe fiicele ei noului partener, semn că relația este una serioasă, bazată pe încredere. Recent, Victor Cornea a avut un moment emoționat alături de cele două fiicei ale Andreei Bălan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce gest emoționant a făcut Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, față de fiicele vedetei. Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea formează unul dintre cele mai noi și mai frumoase cuplurii din showbiz-ul românesc. De când este într-o relație cu Victor Cornea, jurata de la „Te cunosc de undeva” radiază de fericire. Sportivul este de asemenea mândru să aibă alături o femeie puternică și independentă precum Andreea Bălan, cei doi fiind o echipă minunată împreună. Vedeta i le-a prezentat noului partener pe cele două fiice, Ella și Maia, din mariajul cu George Burcea. Se pare că micuțele se înțeleg de minune cu noul bărbat din viața mamei lor. Dovadă este cea mai recentă imagine postată de Victor Cornea și Andreea Bălan, ce-l arată pe sportiv într-o ipostază adorabilă, jucându-se cu fiicele vedetei.

screenshot-2023-08-21-180701screenshot-2023-08-21-180701

Ce gest emoționant a făcut Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, față de fiicele vedetei

În weekend Andreea Bălan a fost nevoită să susțină câteva concerte în țară, însă, din fericire, vedeta s-a putut baza pe iubitul ei, în ceea ce le privește pe fetițe. Victor Cornea a rămas acasă și a avut grijă de fiicele Andreei Bălan, cu ajutor, desigur, din partea mamei vedetei.

Citește și: Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală: ‘În Andre nu prea ne dădeam seama ce cântăm. Acum cânt despre mine și despre etapele pe care le trăiesc

Citește și: Andreea Bălan, sărut pasional cu Victor Cornea: „Felicitări, iubitule’. Unde se află cei doi îndrăgostiți și cum s-au pozat

Sportivul a ținut-o la curent pe partenera sa și i-a transmis o poză emoționantă, în care se joacă cu cele două micuțe. Mai exact, Victor Cornea le-a lăsat pe Ella și pe Maia să-i prindă părul în codițe, rezultatul fiind unul extrem de amuzant. Partenerul Andreei Bălan a scris în dreptul imaginii, în care se putea observa că vorbește și cu iubita sa: „Iubire infinită! Așa se fac codițele„.

Andreea Bălan, secretul unei cariere longevive

Andreea Bălan a dezvăluit că este foarte implicată când vine vorba despre cariera sa. Într-adevăr, pune pe primul loc familie, mai ales cele două fetițe pe care le are din mariajul cu George Burcea, însă apoi, cariera este cea care îi ocupă majoritatea timpului.

Secretul unei cariere longevive este disciplina. Disciplina înseamnă să faci niște lucruri, chiar dacă nu îți plac, să le faci la momentul la care trebuie. De exemplu, nu am chef să fac sport în fiecare zi, dar fac pentru că știu că voi arăta bine. Nu am chef să merg astăzi la studio să trag voci, dar fac pentru că am un deadline și trebuie să lansez o piesă.

Disciplină și foarte multă muncă. Degeaba ai talent dacă nu combini cu munca și cu disciplina. Sunt atâția oameni talentați, care s-au pierdut pe drum, pentru că au fost leneși. Și cred că asta contează foarte mult să fii disciplinat și să muncești.

Sunt ca un tanc când e vorba de carieră și îmi place foarte mult ceea ce fac. Și acesta este un ingredient foarte important, trebuie să faci cu pasiune, pentru că dacă faci cu pasiune, nu simți că muncești. Și eu când mă trezesc ziua și știu ce am de făcut, că mă duc la studio, la emisiuni sau la evenimente, eu le fac cu plăcere. Și aici la acest eveniment îmi face plăcere să fiu aici’, a mai spus Andreea Bălan pentru Playtech.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton