Cum se înțeleg fiul Andreei Esca și fiica Amaliei Năstase. Ce spune prezentatoarea TV despre Alessia Năstase: „Mi se pare drăguță...”

 Tudorache Simona
.

Andreea Esca a nominalizat-o pe Alessia, una dintre fiicele pe care Amalia Năstase le are din mariajul cu Ilie Năstase, atunci când a fost întrebată cu ce fată ar putea să formeze Aris Eram, fiul ei, un cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andreea Esca și Amalia Năstase merg la multe evenimente împreună și au relație frumoasă de prietenie de ani buni. Și la fel se întâmplă și cu familiile lor. Amalia Năstase s-a declarat încântată de propunerea știristei, dar a ținut să sublinieze că Alessia are prieten și că cel cu care formează un cuplu e pe placul ei, așa că a lăsat timpul să aleagă deznodământul acestei povești.

amalia-nastase-78amalia-nastase-78

Cum se înțeleg fiul Andreei Esca și fiica Amaliei Năstase

Andreea Esca știe cum i-ar plăcea să fie fata cu care Aris, fiul ei să formeze un cuplu. Și nu e vorba de Laura Giurcanu, influencerița cu care Aris s-a afișat după America Express. Vedeta s-a gândit la fiica Amaliei Năstase.

Mi se pare drăguță Alessia. Nu știu să zic alt nume, nu știu pe cineva din generația asta. Nu-i așa că-i drăguță?

Cred că vorbea cu prietenul ei, bănuiesc că are și ea un prieten, sper! Nu știu, nu prea știu eu prea multe fete din generația lui, să le găsească el, nu eu, că nu e treaba mea', a spus Andreea Esca, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Cum a reacționat Amalia Năstase

Amalia Năstase s-a declarat încântată de alegerea Andreei Esca, dar a precizat că Alessia și-a găsit deja alesul, așa că lucrurile sunt ceva mai complicate.

Ha, ha, ha! Ei sunt în aceeași gașcă. Alessia are deja un prieten, nu aș vedea-o decât cu alegerea ei, dar sunt prieteni cu toții, acolo, se cunosc de mici. E greu să nu se cunoască, pentru că au crescut împreună, se au ca frații. Sunt prieteni, cred că a glumit Andreea. Normal că mi-ar plăcea, că ne cunoaștem, dar Alessia are un prieten și eu nu mă bag în din astea', a spus Amalia Năstase pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Ce planuri de vacanță are Amalia Năstase

Amalia Năstase a fost într-o vacanță cu familia, dar nu se oprește aici cu călătoriile. Vedeta va pleca în august la un festival de muzică rock în Paris, dar va merge și la mare, în Grecia. În septembrie, însă, Amalia Năstase o va însoți pe cealaltă fiică a ei, Emma, în Scoția, unde va începe studiile.

Am fost deja în vacanță, ne-am nimerit cu toții, fetele cu prietenii lor, cu Toma, a fost foarte mișto că Toma e disperat după ele. Când pleacă una întreabă când vine și ne-am nimerit cu toții în vacanță, ceea ce nu e ușor, căci suntem mulți.

O să mai plecăm în august când merge Alessia la Paris. Mergem la un festival, vine și Toma cu noi, un festival de rock. După aia mergem în Scoția să o ducem pe Emma la școală la sfârșitul lui septembrie. Mai vrem să mergem în august pe la o mare, în Grecia cel mai probabil', a declarat Amalia Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton