Cum se înțeleg Nick de la N&D și Delia, la 20 de ani după destrămarea trupei: "Nu trebuie să existe un război sau să ne luăm la omor"

 Dumba Gabriela
.

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Delia și Nick făceau furori cu trupa N&D, iar celebrele piese „Vreau să plâng” sau „Vino la mine” fac furori si azi. După patru ani, trupa s-a destrămat și fiecare a plecat pe un drum solo, dar relația lor este una bună și în prezent. Nicolae Marin sau Nick de la N&D, așa cum îl știe toată lumea, a vorbit despre relația pe care o are acum cu Delia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

N&D a început în vara anului 1999, când Nicolae Marin, alias Nick, a căutat o fată alături de care să lanseze o trupă. A găsit-o pe Delia și astfel a început povestea de succes a trupei. Cântau la toate evenimentele din țară, au urmat sute de concerte și apariții, piese în topuri, albume și… stop. Delia și-a dorit o carieră solo și trupa s-a destrămat după patru ani.

1111132111111321

Cum se înțeleg în prezent Delia și Nick de la N&D

Nicolae Marin, alias Nick de la N&D, este foarte activ atât pe Facebook, Instagram şi Youtube, cât şi pe Tik Tok. Are 44 de ani, este căsătorit şi are o fiică de 15 ani care îşi doreşte să îi calce pe urme.

Artistul mixează tech-house, dar influenţele sunt multe în seturile sale, care ajung şi la patru ore. Nick este mulțumit cu viața lui din prezent și acceptă că atât a fost să fie povestea N&D, fără să poarte pică nimănui.

Întrebat într-un interviu pentru cancan.ro de ce nu a mai funcționat trupa N&D, deși se bucura de mare succes, Nick a răspuns:

„Moșule, știi cum e treaba? Orice film ține 90 de minute. Noi am fost într-un film, s-a încheiat, ești nebun la cap?! S-a oprit video-ul, scoate caseta, alta, next. Viața o trăiești o dată, nu de 10 ori. Oamenii asta n-au înțeles.

N-am avut regrete din punctul ăsta de vedere. Decât probabil că în capul meu, cumva, se conturase o imagine a trupei care va dăinui în timp mai mult decât s-a întâmplat. Atât a fost să fie filmul, a durat patru ani, a fost de-ajuns.

Discut cu Delia, de ce nu?! Normal! Dacă doi oameni nu mai activează în aceeași luptă, nu înseamnă că trebuie să existe un război sau să ne luăm la omor„.

Citește și: Nick de la N&D și fiica lui gătesc la Chefi la Cuție. Cum arată Andreea

Citește și: Ce mult a crescut fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D.Tânăra participă la concerte alături de tatăl ei

Citește și: Îl mai țineți minte pe Nick de la N&D? Artistul a fost prezent la VIVA!Party 2018 și e transformat total

Citește și: Nick de la N&D a relansat hitul „Vino la mine'.Cine a înlocuit-o pe Delia

Nick de la N&D a relansat hitul „Vino la mine”, pe care o cânta cu Delia

În 1999, Nick și Delia Matache lansau piesa „Vino la mine' și aveau atât de mare succes cu ea, încât și azi se mai aude prin diferite cluburi din țară. Astfel, după mai bine de douăzeci de ani, artistul a decis să îi facă un mic update și a relansat-o anul trecut.

Nick de la N&D a luat legătura cu Bibi, după ce fiica lui i-a arătat-o pe TikTok. Cei doi au luat legătura și au ajuns să facă un remix la una dintre cele mai cunoscute piese din țară.

Piesa s-a născut în 1999, a fost premiată în 2000 drept cea mai bună melodie a anului. Mi-am dorit să fac un remake, pentru că melodia, și nu numai piesa asta, se ascultă și în ziua de azi, după 23 de ani. Acum toată lumea trebuie să știe că proiectul se numește nnd – „Nick never dies’. Într-o zi am primit un link de la fiica mea, în care cineva îmi cânta piesa – Bibi cânta refrenul pe TikTok. În prima fază nu știam despre ce era vorba, dar am zis că sună bine.

Asta a fost acum ceva timp, apoi am început discuțiile cu Bibi, i-a plăcut ideea și am înregistrat. Având în vedere că e o piesă cu o cotă de popularitate atât de mare, am vrut să lucrăm minuțios, ca rezultatul final să sune bine. Am filmat și un videoclip în care apare fiica mea, Andreea Marin, care are 15 ani, mai mulți actori, dar și dansatorii de la trupa Trouble. Mă bucur că face parte din proiectul acesta, sincer voiam să interpretez piesa cu ea, însă nu este pregătită’, a povestit Nick pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton