Cum se înțeleg Lavinia Petrea și procurorul Romulus Varga, după 9 ani de căsnicie: "În fiecare an, câteva zile le avem doar pentru noi"

 Dumitrache Laura
.

Lavinia Petrea formează un cuplu cu procurorul Romulus Varga, iar împreună au trei copii minunați. Astăzi, 10 iulie, prezentatoare de știri împlinește 41 de ani, iar cu această ocazie, își sărbătorește ziua de naștere în compania soțului. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit secretul căsniciei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Petrea și Romulus Varga sunt căsătoriti de 10 ani și au împreună trei copii,pe Mathias, 9 ani, Klara, 7 ani și Karin, 5 ani. Știrista de la Pro TV a vorbit recent despre relația pe care o are cu soțul ei. Vedeta a dezvăluit că în fiecare an merge într-o vacanță doar cu soțul ei.

lavinia petre si romuluslavinia petre si romulus

Lavinia Petrea se numără printre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Cu toate astea, vedeta a preferat întotdeauna să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Știrista trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Romulus Varga.

Citește și: Lavinia Petrea și-a schimbat ritualul de îngrijire de când a împlinit 40 de ani: „Am luat-o razna. Acord mai mult timp…

Citește și:Lavinia Petrea și-a cumpărat casă: „Lipsa de spațiu a fost primul motiv. Aveam nevoie de…' Când se va muta în noua locuință

Citește și:Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd'. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

Citește și:Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: „Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept”

Cum se înțeleg Lavinia Petrea și procurorul Romulus Varga, după 9 ani de căsnicie

Lavinia Petrea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Alături de Mihai Dedu, Lavinia Petrea prezintă jurnalul matinal de la Pro Tv și are o carieră de succes. Dincolo de viața profesională, știrista are o familie minunată, alături de soțul ei, Romulus Varga. Pe 10 iulie, Lavinia Petrea a împlinit 41 de ani, iar cu această ocazie, va petrecere alături de soțul ei. Vedeta a dezvăluit care este secretul căsniciei sale cu procurorul Romulus Varga, impreună cu care are trei copii. Știrista a dezvăluit că în fiecare an, merge într-o vacanță cu soțul ei, fără copii.

„Cel puțin una două în fiecare an, da. Și de când au apărut copiii în viața noastră și au apărut foarte repede am avut grijă ca în  fiecare an câteva zile în reprize așa mici – de 2-3 zile – să le avem doar pentru noi, pentru că așa am simțit.

În primul an când l-am avut pe Matias, noi atunci am făcut și cununia religioasă și a fost pentru prima dată când am plecat practic în luna de miere și în calitate de părinți. Și a fost un moment destul de dificil așa, sentimentul de vinovăție era destul de mare, dar am simțit că îmi trebuie asta să pot funcționa așa foarte bine pe toate planurile.

Cred că astfel de momente, de conectare indiferent de cât de mult îți iubești copiii, indiferent  de cât de mult te gândești la ei, conectarea între soț și soție netulburată și perturbată de nimic altceva este foarte importantă.”, a declarat Lavinia Petrea, potrivit playtech.

Lavinia Petrea își sărbătorește ziua de naștere alături de familia ei

Lavinia Petrea are o familie frumoasă și este mama a trei copii minunați. Prezentatoare de știri este căsătorită de aproape 10 ani cu procurorul Romulus Varga, iar împreună au o relație frumoasă. Pe 10 iulie, vedeta își sărbătorește ziua de naștere și va petrece alături de sotul ei. De asemenea, Lavinia Petrea a plănuit o vacanță doar cu partenerul ei.

„Voi fi în câteva zile libere undeva departe de agitație și de data asta cred că vom fi doar noi doi, pentru că vacanța de familie va fi în august, doar câteva zile, de ziua mea, de cei 41 de ani, apropo, nu știu când a zburat anul acesta. Mă gândeam că între 30 și 40 de ani, în acești 10 ani, mi s-au întâmplat foarte multe lucruri, cele mai frumoase lucruri din viața mea și profesional și personal. Au fost cei mai frumoși, dar nu mi s-a părut că au trecut repede. Au fost plini, cu sens și au trecut într-un ritm firesc. De la 40 la 41, am impresia că a zburat pur și simplu timpul. Nu știu ce am făcut un an de zile.”, a mai spus stirista.

Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

Lavinia Petrea își împarte viața între carieră și viața de familie. Prezentatoare de știri l-a cunoscut pe soțul ei, procurorul Romulus Varga în cadrul unei intâlniri informale care a fost inițiate de șeful procurorului de la acea vreme.  „S-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung. A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi', a declarat Lavinia Petrea cu ceva timp în urmă.

Diferenta de vârstă între prezentatoare de știri și soțul ei este de 6 ani, iar cei doi nu consideră că acest lucru este important într-o relație. „Nu m-am gândit niciodată la acest lucru. Cred că este vorba despre compatibilitate și de momentul în care doi oameni se găsesc și se îndrăgostesc.', a mai spus prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton