Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire: "Te simți în siguranță când știi că..." / Cei doi lucrează împreună la serialul Clanul

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire. Lia Bugnar este scenarista serialului „Clanul”, regizat de Anghel Damian. Cei doi au trăit o poveste de dragoste, care a durat 11 ani, iar în prezent continuă colaborările profesionale pe scenă și pe micul ecran. Cei doi își poartă un profund respect reciproc, așa că Lia Bugnar a mărturisit cum decurge chimia creativă dintre ea și Anghel Damian, pentru proiectul Clanul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar este cea care scrie scenariul pentru serialul „Clanul”, producția de succes difuzată pe PRO TV. Regizorul serialului Anghel Damian face echipă cu Lia Bugnar, pentru a reda cât mai bine o poveste plină de suspant și dramatism. Lia și Anghel au foarte multă apreciere unul pentru celălalt, din punct de vedere profesional, chiar dacă povestea lor de iubire s-a sfârșit anul trecut după 11 ani. Lia Bugnar a povestit cum decurge colaborarea cu Anghel Damian pentru serialul Clanul.

anghel-damian-vladanghel-damian-vlad

Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire

Serialul Clanul de pe PRO TV urmează formatul unui serial turcesc, astfel că toți ce din echipă sunt nevoiți să respecte anumite reguli. Lia Bugnar scrie acțiunea pentru producția de pe PRO TV și colaborează îndeaproape cu regizorul Anghel Damian pentru a dezvolta poveștile personajelor. Lia este încântată că Anghel este un om profesionist, cu care rezonează foarte mult.

„Ce face Anghel este că el crează „scheletul', ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu.

Citește și: Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar: „Este un dramaturg și un scenarist extraordinar”. Cum se desfășoară colaborarea cu fosta lui iubită, după despărțire

Citește și : „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui”. Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Citește și: Ce gest a făcut Tudor Chirilă pentru Dorina Chiriac, fosta sa iubită, de Valentine’s Day: „Când marketingul dragostei…”

Citește și: „Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot”. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile', a mai declarat Lia Bugnar pentru EGO.ro.

Cum decurge colaborarea dintre Lia Bugnar și Anghel Damian: „Primesc de la Anghel Damian…”

Lia Bugnar oferă detalii despre relația profesională cu Anghel Damian, la serialul Clanul. Lia Bugnar susține că serialul Clanul, produs de PRO TV, are o acțiune mult mai complexă decât ideea inițială a poveștii turcești. Ea a mai menționat că lui Anghel Damian i s-a oferit o mare libertate de creație pentru a face din producția de pe PRO TV, un produs tot mai bun.

„Sincer nu am văzut absolut niciun episod din filmul turcesc și nu am citit nici măcar o replică din filmul turcesc. Primesc de la Anghel Damian un „schelet' în care este specificat că cineva se ceartă cu altcineva și scoate pistolul. Sunt câteva fraze din care eu trebuie să fac câteva pagini. Din câte știu eu și din ce am vorbit cu Anghel și el s-a dus mult, mult, în afara poveștii turcești.'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton