Cum se înțeleg Misha și Connect-R la 5 ani de la divorț: ”Mergem împreună în vacanțe. Suntem în relații...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțeleg Misha și Connect-R la 5 ani de la divorț. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Misha și Connect-R au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă. Ei bine, lucrurile nu au mai fost atât de roz în căsnicia lor, astfel că inevitabil au ajuns la divorț. Cu toate astea, cei doi nu au uitat de iubirea care i-a unit cândva și nici de faptul că au un copil împreună, astfel că deseori au dat dovadă de un comportament exemplar și matur, totul de dragul fiicei lor. Totuși, iată ce declarații a făcut, acum, Misha despre relația dintre ei la 5 ani de la divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii de vis, în care nașul de cununie a fost artistul Pepe. Din nefericire, mariajul dintre Connect-R și Misha nu a fost menit să dureze, astfel că la mai puțin de 3 ani au semnat actele de divorț, însă au rămas în relații cât se poate de bune, de dragul fiicei lor, Maya. Mai mult decât atât, pleacă în vacanțe împreună cu fiica lor, asemenea unei adevărate familii, de parcă nu au trecut printr-un divorț.

concert-connecte-r-4concert-connecte-r-4

Ce-i drept, nu mulți pot trata trecutul la fel ca ei, însă cu siguranță cel mai important lucru pentru ei este fiica pe care o au împreună și binele ei. De asemenea, vacanțele împreună au devenit deja un obicei pentru ei, iar asta nu o spunem noi, ci chiar Connect-R a dezvăluit acest lucru, fiind acum susținut și de Misha prin noile declarații despre relația lor la 5 ani de la divorț.

Citește și: Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie'

Citește și: „Suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat”. Connect-R și Misha pleacă în vacanțe împreună, alături de fiica lor

Citește și: Mama lui Andrei Theodor, mesaj vehement pentru cei care l-au criticat pe fiul ei, după Eurovision 2023: „Toate astea l-au afectat, e o lecție nemeritată”

Citește și: Câți bani a câștigat Andreea Bălan din muzică: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit” / În ce domeniu a ales să investească

Cum se înțeleg Misha și Connect-R la 5 ani de la divorț

Misha a dezvăluit că deși au trecut 5 ani de la divorțul de Connect-R, ei se înțeleg în continuare foarte bine. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că ei personal nu fac nimic pentru a avea o relație bună, ci pur și simplu totul vine natural, de parcă nu ar fi existat un divorț între ei sau un trecut mai tumultuos. Mai mult, Misha a explicat că sunt doi oameni maturi, care pun fericirea copilului pe primul loc.

'Avem ceva timp de când nu mai formăm un cuplu. Suntem în relații ok, mi se pare că așa ar trebui să fie normal atunci când există un copil la mijloc sau, nu știu, în alte cazuri, pentru alte persoane, mai mulți copii. Suntem în relații bune și nu cred că facem niciun fel de efort din punctul acesta de vedere, pur și simplu lucrurile așa vin și așa funcționează de la sine.„, a declarat Misha pentru Unica.ro.

Misha: 'Ne-am făcut un obicei din a merge în vacanțe împreună'

Misha și Connect-R știu cât de important este pentru fiica lor să petreacă timp ca o adevărată familie, toți trei, astfel că până acum, în fiecare an, i-au făcut cadou o vacanță împreună. Cei doi părinți au îngropat securea războiului și s-au bucurat an de an de numeroase activități frumoase și speciale cu micuța Maya. Totuși, deși s-a creat un obicei din aceste vacanță împreună de ziua fiicei lor, Misha a declarat că nu se știe ce le rezervă anul următor și dacă vor duce tradiția mai departe pentru mult timp.

'Nu, nu am programat nicio vacanță. Să știi că nu prea programăm. Noi ne-am făcut un obicei, în ultimii ani, din a merge în vacanțe împreună de ziua Mayei. Cumva ca și un cadou pentru ea și pentru că se bucură de lucrul acesta categoric să petrecem timp toți trei, dar în timpul anului, vara, nu cred că o să mergem nicăieri. Poate următoarea vacanță, dacă e să fie, poate va fi tot la anul, de ziua Mayei. Până atunci nu cred că vom mai avea vacanțe împreună. Nu am stabilit nimic, nu știm neapărat nici anul viitor dacă vom merge de ziua Mayei, poate că între timp își va schimba și ea plăcerile, dorințele, vedem până atunci ce o să fie, dar, de obicei, ăsta era un cadou pentru Maya.', a continuat Misha.

Fiica lor, Maya, pregătită să calce pe urmele părinților

Ei bine, Misha nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor, ci a continuat să vorbească despre fiica ei, căci ea este cea mai importantă atât pentru ea, cât și pentru fostul ei soț, Connect-R. Întrebată dacă micuța Maya le calcă pe urme din punct de vedere profesional, Misha a dezvăluit că este atrasă de muzică foarte mult și are deja talent în acest domeniu. De asemenea, îi place foarte mult și să danseze, astfel că șansele sunt foarte mari ca ea să devină o artistă când o să mai crească.

Da, Maya este atrasă de muzică, are o ureche extraordinară, are voce, face muzică. De curând am mutat-o la liceul Enescu, la secția pian și se descurcă extraordinar. Cred că va face ceva în direcția asta, cu muzica. Este atrasă, adică nu am obligat-o în niciun fel, nu i-am indus treaba asta sau impus, pur și simplu a fost ea atrasă în direcția asta și cred că o să facă ceva carieră în muzică, nu știu, dar așa tind să cred după cum merg lucrurile în această direcție.

Îi place foarte mult să danseze, bine, cumva se îmbină lucrurile astea. A avut o perioadă când, de fiecare dată când ajungea de la școală primul lucru pe care îl făcea își dădea drumul la televizor, pe youtube, și începea să danseze și o ținea așa toată ziua. Îi place super mult să danseze, îi place și înotul, momentan am făcut o pauză, am renunțat în timpul școlii pentru că nu mai avem timp să ajungem la înot, dar cred că o să reluăm din vară.

Nu știu ce să zic, nu este un drum ușor, poate crea și multe frustrări și totodată este o lume destul de haotică și de complexă. Cred că mi-aș dori pentru Maya o viață mai liniștită. E frumoasă și această viață de artist, dar este foarte tumultoasă, foarte solicitantă, sunt foarte multe nopți nedormite, foarte mult stres, e o presiune foarte mare care este pusă pe tine ca și artist, ca și persoană publică și nu știu dacă mi-aș dori asta pentru Maya. Cred că mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă ea va decide, ea va alege. Tind să cred că își va dori o carieră artistică. Din ce văd îi place atenția, îi place să iasă în evidență, să fie în centrul atenției când vine vorba de artă.', a cotinuat Misha pentru surda menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton