Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat: "Nu este tot timpul roz, avem și..."

 Oana Pantazi
.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cu dus și întors, cu momente frumoase, dar și grele, au divorțat și s-au împăcat, iar acum formează din nou o familie solidă, alături de fiica lor, Isabela. Iată ce declarație frumoasă de dragoste îi face vedeta soțului ei și ce spune despre relația dintre ei de acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru Oana Roman și Marius Elisei ziua de 15 iunie are o importanță specială și va rămâne mereu data la care și-au unit destinele, chiar dacă au divorțat. Anul acesta se împlinesc 8 ani de când s-au căsătorit și cu siguranță vor sărbători nu numai acest moment special, ci și pe cel al reconcilierii, care i-a adus din nou împreună, în pofida tuturor impedimentelor.

62569210_10157473244654306_1897283755555422208_n-162569210_10157473244654306_1897283755555422208_n-1

Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat

Se pare că separarea de Marius Elisei, petrecută la începutul anului trecut, după niște sărbători triste, a avut și ea rolul ei, pentru că i-a făcut pe cei doi să realizeze cât de greu le era singuri, în comparație cu momentele când formau o familie. Prin urmare, pe ideea „greu împreună, dar mai greu separați', Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și acum sunt foarte fericiți cu decizia luată. Vedeta a mărturisit că, în pofida faptului că între ei mai există și neînțelegeri, se iubesc foarte mult, iar asta e tot ce contează.

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: „Știu că ea a trecut prin niște momente…”

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg:'Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj'

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman'

Citește și: Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut: „Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți…”

„E un subiect lung. Am trecut prin momente dificile, ne-am despărțit, am și divorțat, dar am găsit puterea de a fi iar împreună. Nu este tot timpul roz, avem și opinii contradictorii, ne mai contrazicem, ne mai certăm, dar, per total, reușim să avem o viață frumoasă împreună. Nu există niciun cuplu care să nu se contrazică niciodată, să nu aibă probleme, ce se vede în online că au o viață roz, nu este adevărat, cu toții avem momente grele în cuplu, trebuie să fie asumate. Însă, eu și Marius ajungem la un numitor comun, reușim să fim împreună, dintr-un simplu motiv, pentru că ne iubim. Îl iubesc foarte mult și sunt convinsă că și el mă iubește foarte mult.

La finalul zilei, asta e cel mai important. Trăgând o linie, iubirea până la urmă e mai presus. Asta e cel mai important. Nu e un clișeu ce spun acum, e realitatea pe care o trăiesc. Ce le sfătuiesc pe femei? Să dialogheze, să comunice. Dacă există iubire și sentimente adevărate, într-un cuplu, nu ai cum să nu rezolvi problemele care apar„, a mărturisit Oana Roman pentru ego.ro.

„Noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat”

Chiar dacă, anul trecut, în februarie, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la notar, aceștia nu se consideră despărțiți și în fața lui Dumnezeu, ci doar în acte, iar asta este mai puțin relevant, de vreme ce formează din nou o familie fericită.

Totuși, anul trecut, în septembrie, o mare parte a presei a scris că cei doi urmează să se căsătorească din nou civil, chiar de ziua lui Marius. Oana a dezvăluit la scurt timp că nu era vorba despre o cununie civilă, ci despre reînnoirea jurămintelor în biserică, planuri dejucate, din păcate, de pandemie.

„Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lăsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie’, declara Oana Roman, anul trecut, pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton