Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după moartea mamei lor, Mioara Roman: „În mod dramatic...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după moartea mamei lor, Mioara Roman. Știm cu toții faptul că între Oana Roman și sora ei, Catinca, lucrurile nu au fost mereu roz, ba chiar au trecut prin multe scandaluri. Și-au aruncat de multe ori vorbe grele, însă înainte ca mama lor să moară, au declarat că s-au împăcat și au fost văzute împreună la ea la spital și la centrul de îngrijire unde stătea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De multe ori au fost protagnistele unor scandaluri monstruoase, iar Oana Roman nu ezita să-i reproșeze că nu o viztitează pe mama lor și nu are grijă de ea. Acum, acest motiv a fost dat uitării după moartea Mioarei Roman, însă în continuare e clar că relația dintre ele nu este cea mai bună.

inmormantarea-mioara-roman-1inmormantarea-mioara-roman-1

Citește și: Oana Roman a răbufnit după ce sora ei, Catinca, a criticat modul în care s-a ocupat de înmormântarea mamei lor: „Tu nu faci nimic, nu plătești nimic și totuși ești nemulțumit”

Citește și: Catinca Roman îi reproșează lui Petre Roman că nu a știut să-i fie tată și a privat-o de afecțiune, în copilărie: „Relația a fost cumva inexistentă. Lipsa de empatie, de comportament… '

Citește și: Daniela Gyorfi s-a împăcat cu sora ei vitregă, după ce aceasta i-a ascuns decesul tatălui lor și nu a chemat-o la înmormântare: „Știu că mă pot baza pe ea oricând. Țin legătura cu ea…„

Citește și: Daniela Gyorfi s-a împăcat cu sora ei vitregă, după ce aceasta i-a ascuns decesul tatălui lor și nu a chemat-o la înmormântare: „Știu că mă pot baza pe ea oricând. Țin legătura cu ea…„

Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după moartea mamei lor, Mioara Roman

Oana Roman și-a condus mama pe ultimul drum așa cum se cuvinte și i-a organizat, alături de Gabriela Lucuțar, una dintre cele mai fastuoase înmormântări. Multă lumea a felicitat-o pentru gestul ei față de cea care i-a dat viață, însă nu și sora ei, care a considerat că trebuia să aibă o înmormântare mai mică și mai simplă. Pe atunci, au avut din nou un schimb de replici, așa că mulți s-au întrebat cum se mai înțeleg acum. Fără un răspuns concret, declarațiile Catincăi lasă loc de interpretări!

Este un subiect pe care nu vreau să îl discut. Ce pot să spun este că nu s-a schimbat în vreun mod dramatic faţă de dinainte', a spus Catinca despre sora ei pentru Playtech.

Oana Roman, atac la adresa Catincăi Roman, după înmormântarea mamei sale

Din declarațiile făcute de Catinca Roman despre relația cu sora ei se înțelege faptul că nu sunt nici certate încât să nu-și vorbească, dar nici nu se vizitează. Reamintim că Oana Roman a fost deranjată de atitudinea acesteia, atunci când a comentat despre înmormântarea mamei lor.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa.

Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva’, a transmis Oana Roman pe Instagram, pe atunci.

Oana Roman: „Mi-am făcut datoria pentru părinții mei„

După ce a avut o replică acidă și totodată subtilă pentru declarațiile pe care le-a făcut sora ei, Catinca, Oana Roman și-a continuat mesajul și a dezvăluit clar că ea are inima împăcată pentru că a făcut tot ce trebuia pentru mama ei.

„Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic. Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie.

Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă’, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton