Cum se înțeleg Pepe și Yasmine, după 3 ani de relație, și cum își educă fiul: „Sunt momente când el este mai dur și eu mai permisivă. Nu este genul...”

 Oana Pantazi
.

Cum se înțeleg Pepe și Yasmine, după 3 ani de relație, și cum își educă fiul. Artistul și soția lui formează un cuplu deja de trei ani de zile și au un băiețel superb, pe adorabilul Pepe Jr. Recent, Pepe a dezvăluit care este secretul relației lor atât de armonioase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Pepe și Yasmine după 3 ani de relație. Pe artist și soția lui soarta i-a adus pentru prima oară împreună acum 20 de ani, când ea era doar o fetiță care a vrut un autograf de la artistul ei preferat. cine și-ar fi închipuit atunci că, două decenii mai târziu, cei doi aveau să formeze o familie și să dea naștere unui băiețel adorabil?!

362235020_846497840173951_7119217683251354332_n362235020_846497840173951_7119217683251354332_n

Cum se înțeleg Pepe și Yasmine, după 3 ani de relație, și cum își educă fiul

Pepe și Yasmine Ody au un băiețel superb și formează azi unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Artistul și-a găsit fericirea în brațele mamei fiului său, după ce a trecut prin două căsnicii care nu s-au încheiat sub cele mai bune auspicii. Deși Yasmine este mai tânără cu 15 ani decât soțul ei, relația lor funcționează perfect.

Cu toate că sunt un cuplu extrem de discret, din când în când, atât Pepe, cât și Yasmine își lasă fanii să adă mici aspecte din viața lor de familie. Artistul și soția lui postează fotografii de la evenimente memorabile din viața lor, alături de micul Pepe Jr. dar și de cele două fetițe ale lui Pepe, Rosa și Maria, care sunt în relații foarte bune cu Yasmine și îți adoră frățiorul.

Citește și: Ce i-a interzis Pepe Oanei Zăvoranu, cât timp au fost împreună: „El nu suporta ca eu… m-a pus în situații foarte delicate'

Citește și: De ce a apelat Oana Zăvoranu la vrăjitoare în timpul divorțului de Pepe: ‘El a fost șiret și parșiv. A jucat murdar și ceva îmi scăpa…’

Artistul vorbește întotdeauna deschis despre relația lui și așa a făcut și de data asta, dezvăluind că el și Yasminese înțeleg foarte bine.

„Suntem cât se de poate de bine organizați, chiar suntem bine organizați, pentru că ne înțelegem foarte bine, pentru că suntem un cuplu sudat, pentru că suntem căsătoriți, pentru că ne-am asumat asta', a spus Pepe pentru spynews.ro.

Cum fiicele artistului locuiesc alături de el și de Yasmine în casa paternă, soția lui Pepe mărturisește cum se împart rolurile între ei și cum au găsit echilibrul.

„Sunt momente când el este mai dur și eu mai permisivă, depinde de situație. Tati nu este genul care să le mai dea câte o ciocolățică', a spua Yasmine pentru sursa citată.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

În cazul lor, vorba aceea cu ce e scris în stele funcționează, fiindcă Pepe și Yasmine s-au întâlnit pentru prima oară cu mai bine de două decenii în urmă, când nici măcar puștoaica amatoare de fotografii cu artistul nu visa să-i devină soție. Pentru Pepe și Yasmine zarurile s-au așezat într-un fel misterios…

Cei doi s-au cunoscut acum aproape 11 ani, la moartea lui Franco, nepotul lui Pepe, care a murit într-un accident de mașină pe când avea doar 17 ani. Yasmine și Franco au terminat aceeași școală și tânăra a participat la înmormântarea acestuia.

prima întâlnire dintre Pepe și Yasmine a avut loc cu mai bine de 20 de ani în urmă, după cum chiar cea care i-a devenit soție artistului a dezvăluit pe Instagram. Yasmine a scos din sertarul cu amintiri o fotografie veche, mâzgălită cu pixul și probabil căzută ani buni în uitare, în care zâmbește cu toată față alături de Pepe, un tinerel de 20 de ani la vremea aceea.

„Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț?’, a scris Yasmine Ody pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton