Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol după un an de căsnicie: "E un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. Avem o chimie amândoi"

 Oana Pantazi
.

Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol după un an de căsnicie. În luna mai, Smiley și Gina Pistol au aniversat un an de căsnicie, dar hârtiuța roz nu a schimbat nimic în relația lor – plictiseala nu și-a făcut loc în faimosul cuplu, cei doi fiind la fel de îndrăgostiți unul de altul, dar și de fetița lor, Josephine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol sunt, la un an de la căsătorie, la fel de apropiați unul de celălalt. De altfel, artistul i-a făcut soției sale un compliment superb, menționând că preferă să fie cu ea decât să iasă cu prietenii, ceea ce spune multe despre relația lor.

gina-1gina-1

Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol după un an de căsnicie

În cadrul unui interviu recent, Smiley și Gina Pistol au vorbit despre relația lor, una de invidiat, după cum reiese din declarațiile artistului. După 7 ani de relație și un an de căsnicie, flacăra iubirii nu s-a stins, ci este la fel de intensă. Asta poate și pentru că, pe lângă dragoste, există și înțelegere, respect și, nu în ultimul rând, chimie, dar și o doză bună de umor.

„Mie îmi place să ies cu Gina, chiar și atunci când ies cu băieții. Gina e un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. E un om de la care te încarci tot timpul. Avem o chimie amândoi. Ne înțelegem extrem de bine, chiar și atunci când nu ne înțelegem. Avem și momente în care ne contrăm, dar întotdeauna orice conflict de orice natură se rezolvă repede”, a declarat Smiley, conform Kfetele.

Citește și: Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu: ‘Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…'. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Cât despre Gina, soția lui Smiley spune că a simțit că el i-a fost destinat și vorbește în termeni la fel de laudativi despre partenerul ei de viață.

„Eu îl știam pe Andrei. Deși nu îl cunoșteam foarte bine, întotdeauna am zis că e genul ăla de băiat bun. Are o coloană vertebrală foarte puternică și este foarte bine înfipt cu picioarele în pământ. Are o bunătate, are o diplomație și are foarte multe alte calități. De mult timp am știut că el o să fie, când stăteam de vorbă cu Dumnezeu”, a mărturisit și Gina Pistol.

Smiley: „Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act”

Anul trecut, pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol își uneau destinele într-un cadru de vis, după 7 ani de relație. În urmă cu 3 ani, pe 9 martie, a venit pe lume fiica lor, Josephine, care le-a schimbat viețile total. Și iată că, după 8 ani de conviețuire, Smiley și Gina se iubesc la fel de mult, iar relația lor devine tot mai profundă odată cu trecerea timpului.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos și de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul’, a declarat Smiley, într-un interviu OK!Magazine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton