Cum se înțeleg, de fapt, Theo Rose și Horia Brenciu la Vocea României: "Şi tu vorbeşti mult, şi eu, şi m-am gândit că...". Legătura neștiută dintre artist și tatăl lui Anghel Damian

 Oana Pantazi
.

Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă în acest sezon la Vocea României, iar chimia dintre ei este evidentă. Cei doi se completează perfect reciproc, însă, după cum mărturisește artista, a avut niște temeri cu privire la potrivirea dintre ei, mai ales că ambii vorbesc mult… Iată de ce s-a dovedit a fi a match made in heaven!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În sezonul 11, Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă la Vocea României. Artistul a revenit din nou în competiție și i-a „furat-o” pe Theo lui Smiley, cei doi făcând echipă în sezonul trecut, care a coincis cu debutul artistei în calitate de jurat la Vocea României. Theo Rose a mărturisit că s-a gândit că ar putea să nu funcționeze prea bine în cuplu cu Horia, iar asta deoarece vorbesc mult amândoi.

1111-11111-1

Cum se înțeleg, de fapt, Theo Rose și Horia Brenciu la Vocea României

Theo rose și Horia Brenciu rezonează perfect pe toate planurile. Vocile li se potrivesc de minune, iar asta au constatat fanii când cei doi au cântat împreună în podcastul lui Horia și, în plus, se completează perfect unul pe altul. De altfel, amândoi și-au făcut declarații emoționante.

„Eu în tine regăsesc o figură paternă. Ai aceeaşi energie pe care o are tata şi ştiu să răspund la asta', i-a spus Theo Rose lui Horia.

Citește și: De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Citește și: De ce boală suferă Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Viitoarea mămică își face singură injecții zilnic

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian sunt născuți la o zi distanță și și-au sărbătorit împreună zilele de naștere: „Unul lângă altul în viață…'/ Imagini superbe cu fiul lor

„Şi eu regăsesc foarte mult din relaţia mea cu fetele mele în relaţia mea cu tine', i-a replicat artistul.

Theo a mărturisit că s-a bucurat când i s-a propus să împartă scaunul cu Horia, la Vocea României, în acest sezon, însă s-a gândit că faptul că ambii vorbesc prea mult ar reprezenta un real obstacol pentru echipa de producție.

„Nu am ezitat deloc atunci când m-au sunat să îmi propună să fac echipă cu tine, dar nu m-am aşteptat. Şi tu vorbeşti mult, şi eu şi m-am gândit că ar putea spune că noi doi împreună am fi prea mult. Dar nu e aşa', a mai spus Theo în podcastul lui Horia.

Ce legătură este între Horia Brenciu și tatăl lui Anghel Damian

Dacă Theo Rose și Horia Brenciu se cunosc deja de ceva timp, pentru că în 2017 au avut primul lor duet împreună, pe când Theo avea doar 20 de ani, ei bine, artistul a reușit să-și surprindă colega de jurizare de la Vocea României când a afirmat că-l cunoaște încă de când era mic pe iubitul ei, Anghel Damian, dar și pe viitorul ei socru, tatăl lui Anghel Damian.

„Tatăl lui, Laurenţiu Damian (n. red. regizor şi scenarist), mi-a fost profesor la UNATC, acum mai bine de 20 de ani', a dezvăluit Horia Brenciu.

Theo Rose a rememorat și ea debutul la Vocea României și felul în care a fost sprijinită de Pavel Bartoș și de Smiley.

„Toamna asta mi-am propus să muncesc mult, s-o iau razna cu totul. Anul trecut am fost mai reţinută, nu îi ştiam pe ceilalţi şi nu mi-am permis, pentru că nu îi ştiam personal pe nici unul dintre juraţi. Doar pe Pavel Bartoş îl cunoşteam personal. Îl ştiam de la «SuperStar» pe Pavel Bartoş. A venit la mine şi m-a încurajat atunci. Era prima dată când prezentam ceva live şi simţeam că îmi vine să vomit, iar el m-a încurajat şi a contat mult pentru mine. El m-a susţinut în procesul meu de evoluţie.

Şi lui Smiley îi datorez acum faptul că, după ce am făcut echipă sezonul trecut, am avut ocazia să văd care e mersul acolo, să văd ce pot oferi cel mai mult concurenţilor. Anul trecut mi-a plăcut că am descoperit', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton