Cum se înțeleg Wilmark și soția lui, Ioana, după 20 de ani împreună: "Nu e ușor, dar gestionăm fiecare situație..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțeleg Wilmark și soția lui, Ioana, după 20 de ani împreună. Coregraful latino Wilmark s-a retras acum ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a focusat pe familie și pe proiectele proprii. În prezent, dansatorul are doi fii cu partenera sa de viață, alături de care formează un cuplu de 20 de ani, de 15 ani fiind căsătoriți. Iată cum gestionează cei doi neînțelegerile, după două decenii împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Wilmark, 47 de ani, și soția sa, Ioana, formează unul dintre cele mai solide cupluri, povestea lor de dragoste începând în urmă cu 20 de ani. Coregraful și partenera sunt căsătoriți de 15 ani și împreună au doi băieți, Lukas și Joaquin. După ce s-a retras din televiziune, Wilmark și-a urmat pasiunea pentru dans, în cadrul școlii pe care a înființat-o și pe care o conduce împreună cu soția sa. Discret din fire, Wilmark a oferit detalii despre cum mediază neînțelegerile apărute în cuplu, după 15 ani de căsnicie.

wilmark-crop-1657485649wilmark-crop-1657485649

Cum se înțeleg Wilmark și soția lui, Ioana, după 20 de ani împreună

Wilmark mărturisește că soția sa, Ioana, nu este doar soție și mama copiilor săi, ci și un partener important de afaceri. Cei doi se ocupă de școala de dansuri latino înființată de faimosul coregraf. Wilmark are toată încrederea în soția lui, menționând că cei doi trec peste micile neînțelegeri comunicând deschis.

Citește și: Florin Salam este acuzat că a bătut o tânără în camera unui hotel din București, pe 1 ianuarie. Artistul s-a ales cu dosar penal după ce femeia l-a reclamat

Citește și: Cum arată casa în care se mută Theo Rose și Anghel Damian: „Aproape gata'. Artista a publicat primele imagini din locuință

Citește și: Andreea Bănică a recunoscut de ce folosește filtrele de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată. Știam că sunt paparazzi peste tot. Aveam problema asta…'

Citește și: Augustin Viziru, sfaturi pentru dependenții de jocuri de noroc: „Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți schimbi anturajul. O dată mai ciugulești, mai câștigi, azi ești barosan. La final ajungi la bordură.”

După atâția ani de căsnicie, și 20 de relație ne înțelegem aproape telepatic. Știm când să ne susținem și când să cedăm; glumim mult și dansăm mult! Nu e ușor, dar gestionăm orice situație cu iubire, dialog și mergem înainte!

A devenit o afacere de familie și colaborarea cu soția mea este esențială. Ne completăm reciproc având roluri distincte, dar avem aceeași viziune pentru acest festival. Ne place să aducem noutăți și să creăm momente unice pentru comunitatea latino.„, a declarat Wilmark penru Ciao.ro.

Cu ce se ocupă Wilmark, după ce nu a mai apărut la TV

După ce nu a mai apărut pe micile ecrane, Wilmark s-a focusat pe alte proiecte tot din sfera divertismentului. Acesta continuă să fie solicitat la diferite evenimente, atât în rolul de entertainer, cât și ca prezentator. După ani de zile petrecuți în domeniul showbiz-ului, Wilmark și-a deschis o agenție de impresariat artistic.

Sunt mereu ocupat în rolurile de prezentator, entertainer și organizator de spectacole alături de compania de dans, dar și în calitate de director artistic, agenția de booking artistic pe care am fondat-o. Printre alte responsabilități de management artistic, sunt implicat și în organizarea și predarea de Salsa la școala de dans. Îmi place să mă implic și în proiecte caritabile legate de dans, conștient fiind de beneficiile aduse și dorind să le împărtășesc cu ceilalți.„, a mai menționat Wilmark pentru aceeași sursă.

Cum a ajuns Wilmark în România datorită lui Marin Sorescu

Wilmark este un nume foarte cunoscut în România. Columbianul Wilmark Rizzo Hernandez a ajuns la vârsta de 55 de ani, chiar dacă nu pare. Celebrul profesor de salsa, fost jurat la „Dansez pentru tine’ (PRO TV), a acordat recent un interviu în care a vorbit despre afacerile sale, despre familie, dar a mărturisit și cum a ajuns în România.

„N-am profesat nici măcar un an. Dar, am făcut ingineria, la cererea tatălui, care în urma unei discuții cu bunul său prieten, Marin Sorescu, celebrul poet, a decis că trebuie să fac ingineria în România. Eu mă gândeam la cibernetică, dar tata fost categoric.

Așa am ajuns să devin inginer de gaze și petrol, la bază. În cele din urmă, m-am ales cu salsa!’, a declarat Wilmark Rizzo Hernandez pentru Playtech Știri.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton