Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului ei american: "După doi ani și ceva, s-a obișnuit toată lumea și nu mai plânge nimeni la masă". Artista este mamă pentru cinci băieți și două fete / EXCLUSIV

.

E greu de imaginat cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului ei, în condițiile în care, ani buni, artista nu a avut decât grija ei și a animăluțului său de companie. Odată cu Douglas, iubitul ei, a primit la pachet și 7 copii, devenind un fel de Albă-Ca-Zăpada modernă. Acum totul este OK, însă, după câte ne-a mărturisit, la început nu a fost deloc ușor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului ei american. Întâi a cunoscut succesul aici și, cu siguranță, dacă ar fi rămas în România, azi ar fi fost tot pe val, ca pe vremea când cânta în trupa Demmo… Anamaria Ferentz a ales să trăiască însă visul american și, chiar dacă, pe parcursul anilor, a avut și alte joburi, nu a renunțat la muzică, prima ei dragoste. Așa cum nu a renunțat nici la visul de a deveni mamă și providența i-a scos în cale un bărbat cu 7 copii. Despre viața ei în America, dar și despre povestea fabuloasă de dragoste pe care o trăiește alături de Douglas aflați totul chiar de la carismatica artistă.

1anamaria-ferentz1anamaria-ferentz

Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului ei american

În momentul de față, Anamaria Ferentz și iubitul ei locuiesc la o fermă, în Oregon, iar astista nu ascunde că nu i-a fost deloc ușor să plece din Bel Air, dar insistențele prietenilor au convins-o și nu regretă nimic. Douglas i-a făcut o impresie atât de bună, încât nu mai conta că bărbatul venea la pachet cu 7 copii.

Citește și: Cum decurge relația dintre Anamaria Ferentz și iubitul american, după 2 ani împreună: „Suntem o echipă și ne susținem reciproc’. Vrea să-i învețe limba română pe copiii afaceristului

Citește și: Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american: „A fost prima oară în Europa'. Ce au acum în plan

Actualul iubit are șapte copii, cinci băieți și două fete. Te vedeai cu așa mulți copii? Cu așa o casă plină?Întotdeauna mi-au plăcut copiii și am crezut că voi avea trei. Dumnezeu mi-a ascultat dorința și am 7, sunt ca Albă-ca-Zăpada. (râde)

Casa e plină doar de sărbători, vacanțe și weekenduri. Cei mari sunt cu școlile și viețile lor, iar cei patru băieți mai mici sunt cu noi doar jumătate de timp. Este fascinant pentru cineva care a avut doar un câine să aibă deodată așa de mulți copii.

Cum te înțelegi cu copiii lui?

Cu copiii mă înțeleg super bine, sunt ca mama lor, așa este comportamentul din ambele părți. Mă refer la cei mici, fiindcă pe cei mari îi văd rar și suntem prieteni.

Anamaria Ferentz: „La început, a fost super greu”

Un capitol dificil în perioada de adaptare a fost mâncarea, dat fiind că anamaria Ferentz era obișnuită să mănânce sănătos, în timp ce copiii erau „abonați” la junk food. Și cum Anamaria a ales să gătească ea, au venit momente grele în clipa în care cei 7, 5 băieți și două fete, au fost nevoiți să mănânce mai dietetic.

Cum arată o zi în formulă de 9, la voi acasă? Cine gătește?

De obicei, eu gătesc, ceea ce e greu pentru toată lumea, că eu gătesc super dietetic, mâncare sănătoasă, nu mâncarea cu care au fost ei obișnuiți… Dar după doi ani și ceva s-a obișnuit toată lumea și nu mai plânge nimeni la masă. (râde) La început, a fost super greu, pentru că mereu era cineva care plângea că nu mănâncă așa ceva… iar eu nu știam dacă să fiu ofensată sau să râd. Noroc că au mai crescut și au învățat să mănânce și altceva decât pizza, paste și burgeri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton