Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei șapte copii ai iubitului ei american: „Încerc să le ofer puțină educație, că aici nu prea e, să le explic că...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei șapte copii ai iubitului ei american. Cântăreața Anamaria Ferentz a părăsit România în urmă cu 10 ani și a decis să se stabilească în America. De mai bine de doi ani, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, americanul Douglas. Cuplul locuiește împreună cu cei șapte copii ai americanului. Anamaria Ferentz vorbește pentru prima dată despre micuții iubitului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Ferentz s-a stabilit în America, în urmă cu 10 ani, iar pe îndepărtatul continent și-a găsi și sufletul pereche. Este vorba de Douglas, un om de afaceri și tată a șapte copii, alături de care artista româncă și-a găsit liniștea. Anamaria Ferentz mărturisește că micuții iubitului ei trăiesc o viață lipsită de griji și sunt obișnuiți să aibă tot ceea ce-și doresc. Artista vrea să le ofere o educație care să-i pregătească pentru iață, întrucât lumea, spune ea, nu este atât de roz precum o percep ei.

ferentferent

Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei șapte copii ai iubitului ei american

Anamaria Ferentz este într-o relație de doi ani cu omul de afaceri american, Douglas, dar deja a creat o conexiune specială cu cei șapte copii ai acestuia. Artista spune că micuții s-au atașat foarte mult de ea, chiar dacă este ceva mai exigentă decât tatăl lor și pune mai mult accent pe educație.

Citește și: Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Nu mai suntem împreună'. De ce au ajuns la divorț și motivul pentru care a păstrat tăcerea până acum

Citește și: Rosalynn Carter, Fosta Prima Doamnă a SUA, a murit la 96 de ani. Jimmy Carter i-a fost alături în ultimele clipe: „A fost partenera mea de la egal la egal”

Citește și: America Express 19 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate din a cincea etapă. Ce răsturnare de situație a avut loc în clasament

Citește și: Ce provocări a avut Ionuț Rusu, fostul concurent de la America Express, în carieră: „Cel mai greu a fost să le imit pe Dana Budeanu și Denise Rifai'. Cum au reacționat vedetele / EXCLUSIV

Copiii sunt privilegiați, nu prea înțeleg cum e să nu ai să mănânci sau să nu ai haine. Am propus să-i duc anul viitor o lună în Africa să vadă cum este viața. Aici, în America se irosește mâncarea foarte mult. La mine în frigider se găsește ce mănânci, nimic în plus, nimic în minus. Nu-mi place să irosesc.

Ei mă iubesc și așa, eu pot să fiu foarte iubitoare și le ofer timpul meu. Eu încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e, mai greu cu educația. Li se oferă așa totul. Încerc să le explic că viața nu e așa cum o văd ei în casă. Sunt un fel de Mary Poppins pe aici. Ce e frumos e că el (n.r. soțul) părea cel exigent, acum e invers, dar ei tot pe mine mă iubesc mai mult', a spus Anamaria Ferentz, acum ceva timp, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Cum o susține partenerul de viață pe Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz spune că iubitul ei, Douglas, o susține în toate proiecte ei. Chiar dacă a plecat din România, artista nu s-a lăsat de muzică, ci își continuă cariera în America. Anamaria spune că formează o echipă foarte bună cu partenerul ei, din punct de vedere profesional, iar în vară a avut un concert la New York.

„Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc. M-am mobilizat și sunt cu supertreabă! Fac supermuzică nouă, veselă, dance, și vin cu multe, multe, surprize. Înregistrez în California cu o superechipă de producție muzicală, iar piesele sunt făcute de mine, muzica și versurile.

Sunt super, superîncântată să revin pe scenă și abia aștept să vă prezint noul meu proiect! Fac naveta între Oregon și California, la studio. Plec la New York într-o săptămână, am un concert în Times Square. Îl iau și pe fratele meu să îi arăt NYC-ul și filmez ceva acolo… și tot așa. Vara asta îmbin munca și cu plăcerea. Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță', a mai spus artista pentru Click!.

FOTO: Instagram facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton