Cum se înțelege Anda Călin cu soacra ei, mama lui Liviu Vârciu: "Îmi dau seama cât am greșit!"

 Dumba Gabriela
.

Anda Călin, mama a doi dintre copiii lui Liviu Vârciu și, totodată, actuala iubită a artistului, a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei. Anda recunoaște cât de mult a greșit în relația cu aceasta după ce a născut primul copil pentru că nu i-a permis să o ajute în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Călin are, acum, doi copii mici de crescut și a realizat cât de important este ajutorul pe care atât mama ei, cât și soacra, respectiv mama lui Liviu Vârciu. Anda recunoaște că, după prima naștere, a vrut să facă totul singură și s-a încăpățânat să crească doar ea și Liviu fetița, însă nu a fost de bun augur.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama mea care chiar mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor!', a spus partenera de viață a lui Liviu Vârciu, citată de spynews.ro.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu. La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul și cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental', a adăugat ea.

Anda și Liviu au mărturisit că nu a fost deloc ușor la început și că viața lor este mult mai diferită după venirea pe lume a micuților.

„Eram fericiți acum patru ani. Eram liniștiți, dormeam, puteam să plecăm, puteam să mergem să facem un șpriț, puteam să facem multe lucruri în casă. Lăsând gluma la o poarte, ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile', spunea Liviu Vârciu la botezul băiețelului, care a avut loc pe 3 octombrie.

fiica-Liviu-Varciu5fiica-Liviu-Varciu5

Și Anda a precizat că viața arată diferit cu doi copii, dar ea se declară o mamă fericită și spune despre partenerul de viață că este un tată bun: „Acum că Anastasia este mare și pot să mă înțeleg cu ea și pot să comunic altfel față de cum comunic cu bebelușul care are 4 luni, automat atenția mea și fericirea mea e mai mare când pot să mă înțeleg cu ea. Dar eu am instinctul foarte dezvoltat și pentru bebeluș, adică deja numai când râde la mine am impresia că wow, ce frumos e. Liviu e un tată foarte bun„.

Cum au ales Anda Călin și Liviu Vârciu numele băiețelului lor

Anda Călin a explicat și cum au ales ea și Liviu Vârciu numele fiului lor. Pe micuț îl cheamă Liviu Matei. „Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea!', a spus Anda Călin.

Citește și: Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Artistul este topit după fiul lui!

Anda Călin a mărturisit că băiețelul seamănă cu Liviu Vârciu. „O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine!', a mai declarat Anda Călin.

Liviu Vârciu are trei copii

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în această vară, când iubita lui, Anda Călin, a născut un băiețel. Cei doi mai au și o fetiță de patru ani, Anastasia. Liviu Vârciu mai are o fată, Carmina, în vârstă de 18 ani, din relația cu Amy Teiceanu.

Citeste si: Ce mult a crescut și ce frumoasă s-a făcut fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Anastasia seamănă tot mai mult cu tatăl ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton