Cum se înțelege campionul Andrei Stoica cu soția sa, după aproape 18 ani împreună: "E geloasă, dar nu suficient, ține la nervii mei"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțelege campionul Andrei Stoica cu soția sa, după aproape 18 ani împreună. Campionul la kickboxing, Andrei Stoica și soția sa, Andra, trăiesc o poveste de iubire unică. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când erau adolescenți de liceu, iar în prezent au o familie minunată alături de cei trei copii ai lor. Andrei Stoica a vorbit și despre momentele de gelozie dintre el și partenera de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andrei Stoica și soția sa, Andra, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Campionul la kickboxing este un sportiv foarte solicitat, fiind plecat la meciuri și în cantonamente, iar soția sa e nevoită să suporte perioadele de absența din partea partenerului. Andrei Stoica mărturisește, însă, că soția sa nu este atât de geloasă pe cât s-ar crede. Aceștia formează un cuplu de aproape 18 ani și au trei copii împreună, doi băieți și o fetiță, așa că relația lor are la bază încrederea.

46502241-1141237866024514-1729648686616543232-n46502241-1141237866024514-1729648686616543232-n

Cum se înțelege campionul Andrei Stoica cu soția sa, după aproape 18 ani împreună

Andrei Stoica mărturisește că, după 18 ani alături de soția sa, aceasta nu mai este atât de geloasă ca în trecut. Sportivul are perioade când este plecat de acasă și apreciază că partenera de viață îl susține necondiționat.

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ceartă între Sorin Pușcașu și Robert Moscalu. Ce reproșuri și-au făcut: „Te-ai ofensat…’

E geloasă, dar nu suficient. Am un semn de întrebare acum, ai dreptate, nu prea e geloasă. Trebuie să-mi pun un semn de întrebare. Dar înseamnă că ține la nervii mei, știe că atunci când văd gelozie, mă apucă… Dar ce-i drept, are grijă de mine, mai ales de psihicul meu chiar are grijă.

Adevărul este că acasă trebuie să ai liniște, în momentul în care vii de unde ai treabă în timpul zilei, trebuie să vii într-un mediu liniștit, confortabil. Altfel, îți iei tălpășița și ai plecat, că nu poți să stai într-un mediu agresiv unde nu-ți face bine. „, a declarat Andrei Stoica pentru CanCan.ro.

Cum s-au cunoscut Andrei Stoica și soția lui

Andra și campionul mondial SUPERKOMBAT s-au întâlnit în urmă cu 16 ani, întrucât frații lor erau colegi de bancă în liceu și aceștia au decis să le facă cunoștință. Ulterior, s-au văzut la Balul bobocilor și soția lui Andrei Stoica recunoaște că a fost chimie din prima.

A fost ca în filme. Frații noștri au fost colegi de bancă în liceu și ei ne-au făcut lipeala! Eu eram în clasa a XII-a. Andrei era la facultate. Anul ăsta facem 16 ani. Ne-am cunoscut la balul bobocilor. A fost chimie din prima. Întâlnirea oficială a fost undeva la mall sau la film’, a povestit Andra.

Andrei Stoica, despre soția lui: „A încălcat un termen al contractului care m-a enervat „

Fostul concurent de la Exatlon spune și el că a simțit că din prima că Andra era aleasa. Însă, i-a pus mai multe condiții de la început, pe care iubita sa nu le-a respectat.

Eu îmi doream o relație serioasă și am simțit din prima că e ea. (…) I-am explicat cum trebuie să mă ia, că eu sunt un pic mai dificil. I-am explicat că trebuie să mă lase în pace, să nu mă cicălească, să nu fie excesiv de geloasă. I-am explicat că eu sunt sportiv, că plec în cantonamente. A încălcat toți termenii. (…) A încălcat un termen al contractului care m-a enervat rău de tot, dar a plătit prejudicii pentru asta. Eu am făcut primul pas spre împăcare’, a povestit Andrei Stoica.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton