Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fiicele sale, după divorțul de mama lor, Cristina: "Nu sunt strict, sunt un tată care comunică, întreb, încerc să ajut..."

.

Bănel Nicoliță a vorbit despre relația cu fiicele sale, la patru ani de la divorțul de mama lor, Cristina. Ruptura dintre ei a avut loc, însă, în 2018, dar s-au separat oficial în 2020. Din fericire, Bănel Nicoliță se înțelege de minune cu fiicele sale, după cum a declarat recent, și recunoaște că nu este un tată strict.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Deși au divorțat după un mariaj de șase ani, Bănel Nicoliță și soția sa au reușit să rămână în relații bune de dragul celor două fiice pe care le au împreună. Ele se numesc Amalia și Natalia și chiar dacă nu mai locuiesc împreună, Bănel Nicoliță încearcă să facă totul pentru binele lor.

160048584_186057103031731_569321687999644790_n160048584_186057103031731_569321687999644790_n

Ce relație are Bănel Nicoliță cu fiicele sale

Bănel Nicoliță a fost tot timpul implicat în viața fiicelor sale, chiar dacă nu au mai locuit în aceeași casă. Acum ceva timp, fosta soție a fotbalistului dezvăluia că acesta le vizitează des, le-a plătit tot timpul pensia alimentară, nu le-a neglijat niciodată.

Recent, Bănel Nicoliță a vorbit despre relația pe care o are, în prezent, cu cele două fete ale lui și se bucură foarte mult că acestea iubesc sportul, la fel ca el, și că îi duc pasiunea mai departe.

„Sincer vă spun și nu mă ascund, în fiecare dimineață le duc la școală. Pe cea mare o duc la școală că intră la 12, pe cea mică o iau de la școală și o duc la gimnastică, și cea mare face baschet. Mă bucur că au ales să facă sport, pentru că sportul înseamnă disciplină, educație, înseamnă educație pentru toată viața ta', a spus Bănel pentru Spynews.ro.

Bănel Nicoliță a mai declarat că nu e deloc un tată strict, ci mai degrabă preferă să aibă o relație de prietenie cu fiicele sale. „Nu sunt strict, sunt un tată care comunică, întreb, încerc să ajut. Sunt alături de ele indiferent dacă greșesc, că și eu am greșit la rândul meu. Las lucruri să se întâmple ca să pot să mă duc la un subiect, că dacă le-aș zice eu „nu face aia, nu face aia”, într-o zi tot o să facă.

Așa că las să facă și văd ce se întâmplă, le explic pas cu pas și sunt sigur că fetele mele și copiii de la școala de fotbal au ce se învețe de la mine. Eu cred că am fost disciplinat în tot ce am făcut, în tot ce am vorbit, nu mi-am ascuns niciodată durerea sau bucuria, așa că ei nu au decât să se bucure că sunt alături de ei', a mai declarat fostul fotbalist.

Citește și: Raluca Moianu dezvăluie asemănarea neașteptată dintre ginerele său și regretatul ei soț, Marius Ancuța: „Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat…’

Citește și: Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, momente de panică la Asia Express. Un șofer le-a pus viața în pericol: „Omul s-a precipitat, greșea traseul și a început să meargă haotic. L-am rugat să oprească…’

Câți bani câștigă Bănel Nicoliță în 2024, după ce a pierdut averea de 1.5 milioane de euro

Nicoliţă a jucat în cariera sa la Dacia Unirea Brăila, Poli Timişoara, FCSB, Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureş şi Aris Limassol. Ca fotbalist profesionist, el a câştigat de două ori titlul în campionatul intern, o Cupă şi o Supercupă în România, toate cu FCSB.

Bănel Nicoliță, cândva o glorie a fotbalului românesc, a ajuns să joace în Liga a 4-a, la echipa din Vălenii de Munte, pe un salariu neașteptat pentru un fotbalist cu CV-ul lui. Aici a primit o sumă frumușică la semnătură, primă de promovare și va fi remunerat cu un salariu lunar modest, însă de ajutor pentru fotbalistul care a rămas fără averea de 1.5 milioane de euro în doar patru ani.

Retras din fotbalul mare în 2017, când a jucat ultima dată pentru Aris Limasol, Bănel Nicoliţă a dezvăluit ce primă de instalare a primit la semnătură, dar şi ce salariu lunar are la Vălenii de Munte.

„Sunt la Vălenii de Munte acum, e bine. Cum să mă înjure? Nici adversarii, mă aşteaptă ăia cu 2-3 ore înainte să vină să facă poze cu mine. Am avut meci la ora 18.00 şi zic să plec mai devreme şi am venit cu două ore înainte. Era lume acolo, mă aşteptau cu căruţele, cu bicicletele.

Bravo, tată, asta e bucuria mea. Ce poze? Eram pe teren, ieşeam să fac poze, iar intram. Asta e cea mai mare bucurie a mea după ce m-am lăsat. Ştiţi ce bază au făcut oamenii ăia acolo la Vălenii de Munte?

Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo. Îmi dau 30 de milioane (n.r. – lei vechi) pe lună, plus că am luat ceva la semnătură. Am luat 3.000 de euro. Mă duc doar la meciuri, unde să mă mai duc? Avem primă de promovare cam de 4-5.000 de euro. După meciuri mai stăm la un mic, la o bere. Eu nu stau, că sunt cu maşina, stau departe, dar un mic îl mănânc.', a spus Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton