Carmen Trandafir dezvăluie secretul căsniciei de peste 10 ani cu Emil Grădinescu: „Nu este genul romantic, dar...”

 Martin Lorena
.

Cum se înțelege Carmen Trandafir cu soțul ei, Emil Grădinescu. Carmen Trandafir se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat, numărându-se printre artistele consacrate de la noi din țară. Ba mai mult decât atât, ea are o relație absolut superbă cu Emil Grădinescu, care încearcă să îi ofere zilnic motive pentru a zâmbi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Trandafir este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă în lumea muzicii, ci se bucură și de iubirea necondiționată a partenerului său de viață. Deși nu au avut foarte multe apariții publice, cântăreața și Emil Grădinescu se iubesc enorm. Diva a vorbit recent despre cum funcționează lucrurile în căsnicia ei.

Carmen-Trandafir-1Carmen-Trandafir-1

Carmen Trandafir a menționat că soțul său nu este deloc o fire romantică, însă nu o deranjează acest aspect. Dacă Emil Grădinescu nu se dă în vânt după sentimentalisme, cântăreața își exprimă dragostea față de el de fiecare dată când are ocazia.

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Emil Grădinescu de Carmen Trandafir:”Își etala picioarele și…”

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu.Ana are 13 ani

Citește și: Mama Deliei a rămas cu sechele în urma problemelor de sănătate:„Mă mai doare…'

Citește și: Nume noi vehiculate pentru Survivor România 2022.Sora lui Culiță Sterp este pe listă

Cum se înțelege Carmen Trandafir cu soțul ei, Emil Grădinescu

Carmen Trandafir a vorbit recent despre relația pe care o are cu soțul său, Emil Grădinescu. Se pare că cei doi reușesc să se sincronizeze foarte bine și se ajută reciproc de fiecare dată când au ocazia. Deși bărbatul nu este deloc o fire romantică, artista susține că ea își exprimă dragostea atunci când simte acest lucru.

„Am gasit un om care m-a ajutat mult, moral, pishic, tot. Le doresc tuturor fetelor sa găsească un barbat ca al meu. Nu este genul romantic, chiar nu mi ar plăcea. Dar ma lasă pe mine sa fiu. De foarte multe ori l-am sunat si i-am spus cât de mult îl iubesc. El e foarte concentrat pe casa, pe munca și pe familie. Ne echilibram.”, a spus Carmen Trandafir la Antena Stars.

Emi Grădinescu nu a cerut-o în căsătorie într-un mod romantic

Cei doi au vorbit de mai multe ori despre modul în care a început relația lor. Se pare că Emil a observat-o pe cântăreață la un restaurant, unde au vorbit timp de câteva ore doar despre muzică. Ulterior, ei au început să se întâlnească, însă nu aveau în plan nici să se căsătorească, nici să facă un copil. Lucrurile s-au schimbat de-a lungul timpului, iar bărbatul a cerut-o pe Carmen în căsătorie într-un mod non-romantic.

„Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de trei ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic’, a spus artista în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton