Cum se înțelege Cristian Boureanu cu bărbații care i-au "furat" soțiile: "Cu Cristi Borcea mă văd la sală, cu Sebastian Vlădescu am rămas prieten și acum"

.

Cristian Boureanu a vorbit despre relația actuală cu Cristi Borcea, după ce milionarul i-a „furat-o” pe Valentina Pelinel, dar și cea cu Sebastian Vlădescu, fostul naș de cununie, care i-a „suflat” prima soție, pe mama fiicei sale. Cristian Boureanu este de părere că toată lumea greșește și el nu vrea să trăiască plin de ură toată viața, așa că a trecut peste acele evenimente și este împăcat cu viața lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În anul 2014, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au divorțat, după o căsnicie de șapte ani, după ce între ei a intervenit cuceritorul Cristi Borcea. La fel s-a întâmplat și în cazul primei căsnicii, când Irina l-a părăsit pentru Sebastian Vlădescu, nașul lor de cununie.

15936360994411593636099441

Cum se înțelege Cristian Boureanu cu Cristi Borcea și Sebastian Vlădescu în prezent, după ce aceștia i-au „furat” soțiile

Cristian Boureanu a trăit, în căsnicia cu Valentina Pelinel, o situație similară celei din prima căsnicie, când soția a plecat cu cel mai bun prieten. Afaceristul a fost părăsit de Valentina pentru Cristi Borcea, cu care ar fi avut o relație paralelă de trei ani, în timpul căsniciei cu Boureanu.

La ani de zile distanță de atunci, Cristian Boureanu a dezvăluit ce relație mai are cu Cristi Borcea, dar și cum a resimțit trădările din trecut.

„Cu Cristi mă văd destul de des, el la sală, eu la saună, ce să fac? Cu Valentina nici măcar nu aveam copii, am mai avut eu o iubire în liceu de care m-am despărțit și am plâns ani de zile amândoi, dar aia e secretă, nu povestesc. Eu m-am trezit noaptea plângând și i-am spus (n.r. i-a spus Valentinei faptul că a visat că avea o relație cu Cristi Borcea), după care mi-am cerut scuze, dar ei aveau o relație deja. Eu cred că noi avem niște instincte foarte bune dacă le ascultăm. Nici prin cap nu-mi trecea. Noi uităm cât de multe lucruri simțim', a declarat Boureanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Boureanu a vorbit și despre experiența sa în căsnicia cu Irina și despre trădarea pe care a descoperit-o, implicându-i pe nașul său de cununie și pe soția sa.

„Cu Sebastian Vlădescu eram prieten foarte bun, aveam pasiuni comune, aveam chiar și businessuri, era și nașul nostru, dar am rămas prieteni și acum. După ani de zile, pentru Ioana am început să discutăm și să ne înțelegem. Am mai învățat în timp că oamenii nu sunt proprietate, nu-i putem ține cu forța, eu cred în libertatea omului de a decide. Nu mi-a fost la fel de ușor atunci, dar nu m-am gândit să mă sinucid.

Cea mai mare luptă a fost până în momentul în care am renunțat pur și simplu. Cred că m-am cam împăcat și cu mine în principiu, nu cred că mai sunt multe lucruri. Unul dintre cele mai mari păcate ale spovedaniei este să te învinuiești în continuare pentru păcatele pe care le-ai mărturisit. Evident că a fost greu, au fost trădările în momentele grele, când se întâmplă lucruri grele și toți te abandonează', a povestit Cristian Boureanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu a petrecut Paștele cu Gabi Bădălău și familia acestuia. La începutul relației, ea nu a fost acceptată de părinții lui

Citește și: Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, s-a căsătorit, dar locuiește tot în casa impresarei: „Pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă'

Cum a aflat Cristian Boureanu că soția Valentina Pelinel îl înșală cu Cristi Borcea

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți, dar în anul 2014 au ajuns la divorț. Și-au dorit să aibă copii pe timpul căsniciei lor, dar nu s-a întâmplat. Tot în 2014, Valentina Pelinel avea să îi jure iubire lui Cristi Borcea, care pe vremea aceea era în închisoare, și cu care avea o relație, chiar dacă era căsătorită.

„Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu mă mai interesa.

Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: Vezi că ăsta vrea să te…. și nevastă sa se dă la mine. A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales demult”, a spus Cristian Boureanu la podcastul lui Cătălin Măruță.

Cristi Borcea spunea că nu a avut scrupule când a fost vorba despre Valentina Pelinel

Cristi Borcea a povestit, la un moment dat, despre viața lui amoroasă, cum și-a înșelat soția cu Valentina Pelinel. „Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară. De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă', a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton