Cum se înțelege Dana Săvuică cu fiica ei, Julie, în vârstă de 30 de ani: „Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală. Când trebuia să dea bacalaureatul...”

 Tudorache Simona
.

Dana Săvuică are o relație specială cu fiica ei, cu care împarte multe lucruri. Vedeta a încercat să o susțină pe Julie așa cum a știut, iar comunicarea dintre ele a fost întotdeauna una excelentă. Dana Săvuică recunoaște că nu a încercat să îi impună fiicei sale reguli stricte, ci i-a fost înainte de toate o bună prietenă.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Julie nu a iubit niciodată lumina reflectoarelor, ci a ales discreția, pentru că a optat pentru o carieră în diplomație. Dana Săvuică nu poate uita nici acum momentul în care a aflat că e însărcinată. Avea 23 de ani și multe visuri. Astăzi, fostul manechin își consideră fiica un dar de la Dumnezeu, pentru că a avut o sarcină cu complicații.

dana savuica 66dana savuica 66

Ce relație are Dana Săvuică, fost manechin, cu fiica ei, Julie

Relația dintre Dana Săvuică și fiica ei, Julie, e, înainte de toate, una de prietenie. Cele două nu își ascund lucruri, se sfătuiesc, își fac amintiri împreună.

„Relația este una frumoasă, pentru că eu la 23 de ani am rămas gravidă și eram și eu tot copil. Acum mă bucur foarte tare, pentru că nefiind o diferență foarte mare de vârstă, ne plac aceleași filme, mai vorbim, ne dăm mesaje. Ea știe ce îmi place mie, eu știu ce îi place ei. Când mergem cu mașina, ea îmi pune muzica ce-i place ei, eu repede mi-o salvez.

E genul ăsta de relație ca între două fete, două prietene. Eu nu cred că ea a simțit vreodată că eu sunt mama aceea de care ea trebuie să se ferească, să îi ascundă lucruri, să o mintă, să fugă pe fereastră noaptea la petreceri. Nu, nu a fost cazul. Atunci, a fost o relație foarte deschisă, foarte frumoasă, cel puțin din punctul meu de vedere. Eu așa o simt', a declarat vedeta în podcastul Super oameni.

Julie și-a uimit întotdeauna părinții cu înțelepciunea ei

Dana Săvuică recunoaște că fiica ei nu i-a făcut niciodată probleme, a învățat bine și a fost întotdeauna mult mai matură decât vârsta pe care o avea.

„Când știa că plecăm noi pe undeva ne întreba dacă poate și ea să aducă niște prietene acasă, să facă o petrecere. Ea este foarte matură și întotdeauna a fost mai matură decât vârsta ei. Întotdeauna am spus despre ea că pare că ar avea un suflet bătrân, foarte înțelept. Având această deschidere să vorbească franc cu noi, să nu ne ascundă lucruri, totul a decurs foarte normal. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală. La liceu, când trebuia să dea bacalaureatul, am întrebat-o la un moment dat dacă nu are nevoie de niște ore de meditație. S-a uitat așa la mine și mi-a zis că ea e atentă la ore, la școală. Ea cu încă vreo doi copii, când nu înțelegeau ceva sau vor să aprofundeze, întrebau profesorul', a mai spus Dana Săvuică.

Citește și: Cum încearcă Jorge să-și țină fiica adolescentă departe de tentații și anturaje nepotrivite: „Și eu, dar mai mult mama ei a fost mai strictă…'. De ce crede artistul, după 10 ani de mariaj, că actul de căsătorie contează / EXCLUSIV

Citește și: Pentru ce îi este recunoscătoare Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană, după un lung șir de scandaluri: „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux”

Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…”

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Ce complicații a întâmpinat Dana Săvuică în timpul sarcinii

Dana Săvuică a suferit anumite complicații în timpul sarcinii cu Julie, iar mai mulți medici i-au recomandat să întrerupă sarcina.

„Julie e un dar de la Dumnezeu. M-am culcat tristă, agitată, stresată că trebuia să iau o decizie grea, să îl păstrez sau nu. A venit pe neașteptate copilul. Acesta este un miracol, e adevărat. Am simțit o lumină caldă, visând, după care o lumină gălbui-alburie și o voce neutră. Mi-a spus: Stai liniștită, este un copil, o fetiță cu părul lung negru, sănătoasă', povestea Dana Săvuică pentru Ego.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton