Cum se înțelege Emilia Ghinescu cu fostul iubit, după ce s-au despărțit, în urma relației de 12 ani: "Poate ne vom împăca. Pauza asta era necesară..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțelege Emilia Ghinescu cu fostul iubit, după ce s-au despărțit, în urma relației de 12 ani. Artista de muzică populară, Emilia Ghinescu, și fostul ei iubit, Sebastian, au trăit o poveste de dragoste vreme de 12 ani și urmau să se căsătorească. Din păcate, cei doi și-au spus, recent, adio. Emilia Ghinescu a mărturisit că nu este exclusă o posibilă împăcare. Iată în ce relații a rămas vedeta cu fostul partener!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Emilia Ghinescu cu fostul iubit, după ce s-au despărțit, în urma relației de 12 ani. Emilia Ghinescu și fostul ei partener, Sebastian, alături de care este mama unei fiice, și-au spus „adio”, după o relație de 12 ani. Artista de muzică populară chiar voia să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Emilia Ghinescu a mărturisit în ce relații se află, în prezent, cu fostul iubit, menționând că nu este exclusă o împăcare.

Cum se înțelege Emilia Ghinescu cu fostul iubit, după ce s-au despărțit, în urma relației de 12 ani

Despărțirea dintre Emilia Ghinescu și fostul ei iubit a fost un șoc pentru apropiații vedetei, care credeau că cei doi se vor căsători. Cântăreața a menționat că vina despărțirii aparține ambilor parteneri și își dorește sp aibă o relație civilizată cu acesta, de dragul fiicei lor, Anastasia.

Citește și: Cât a costat ținuta lui Carmen Iohannis de la festivitățile de Ziua Marinei: „Este prima notă de zece pe care i-o dau…”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, momente neplăcute în vacanța din Grecia. Ce au pățit în luna de miere: „O să stăm dezbrăcați”

„Când sunt doi oameni care au o relație, la despărțire ambii sunt vinovați. N-ai cum să spui că unul este vinovat, unul e mai puțin vinovat. Cine are mai mult sau mai puțin, asta trebuie să știm doar noi și să ne facem noi mea culpa. Eu îmi doresc o relație civilizată, pentru că vreau ca Anastasia să crească într-un mediu absolut normal.

Eu nu am fost nici în prima căsătorie împotriva relației pe care au avut-o copiii mei cu fostul meu soț. Eu nu am stat să mă gândesc că, stai să vezi, să te dau în judecată pentru când trebuie să vezi copilul…

Dacă vrea să stea să se ducă la taică-su, când vrea ea, cât vrea ea atâta stă. Nu se pune problema, pentru că știu că are grijă de ea și e normal, e copilul lui. Așa cum îmi doresc să îi fie bine, așa își dorește și el să îi fie bine', a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Emilia Ghinescu, despre relația cu fostul partener: „Nu ne spălăm rufele în public”

Emilia Ghinescu a menționat că nu și-a găsit un alt partener și că, nici ea, nici fostul iubit nu s-au implicat în relații cu alte persoane.

„Momentan, nici eu, nici el nu avem niciun fel de relație, nici eu, nici el, țin să punctez lucrul acesta. Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi. Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta.

Într-o relație nu suntem nici eu, nici Sebastian. Cred că ne prinde bine, pentru că erau 12 ani în care nu ne căsătoriserăm. Am tot amânat și cred că asta și-a spus cuvântul.

Cred că pauza asta era necesară, dar noi amândoi suntem doi oameni cerebrali. Ne comportăm ca doi oameni care au un anumit grad de cultură. Nu apucăm acum să ne spălăm rufele în public, că nu avem de ce', ni s-a confesat Emilia Ghinescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton