Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu nașii de cununie Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu: „Ei stau la Timișoara și atunci nu prea apucăm să ne vedem foarte des"

 Tudorache Simona
.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, are doar cuvinte de laudă despre Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu, care le-au devenit nași în urmă cu trei ani. Deși nu se întâlnesc foarte des, pentru că cei doi locuiesc la Timișoara, sunt întotdeauna acolo unii pentru ceilalți, în momentele frumoase, dar și în cele grele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu Oțil spune despre nașa Roxana Ionescu și partenerul ei de viață că sunt niște oameni de pus la rană și le-au fost aproape în momentele cheie ale vieții. Dani Oțil și Gabriela sunt împreună din 2018. Prezentatorul și-a cerut jumătatea în căsătorie pe când se aflau într-o vacanță în Mexic. Povestea lor a devenit și mai puternică odată cu trecerea timpului.

dani-oti-nuntadani-oti-nunta

Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu nașii de cununie Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Gabriela Prisăcariu Oțil se înțelege foarte bine cu nașa Roxana Ionescu. Fosta asistentă TV s-a mutat la Timișoara după căsătoria cu Tinu Vidaicu, al doilea ei soț. „Ei sunt niște oameni foarte mișto, nu ai cum să nu îi placi. A fost așa: dragoste la prima vedere. Noi la Starea Civilă, cumva știu că nu trebuie nași, doar să semneze cineva. Ei erau acolo, lângă noi: ok, voi. Și așa am ajuns nași-fini', spune Gabriela Prisăcariu Oțil, conform Cancan.

Deși nu își dau mesaje în fiecare zi, Dani Oțil și Gabriela au o relație specială cu cei pe care i-au ales nași. „Ei stau la Timișoara și atunci nu prea apucăm să ne vedem foarte des. Nu ne sunăm foarte des, dar știm că dacă avem nevoie, suntem acolo. Nu este acel gen de relație, în care îți dai toată ziua mesaje, nu, nu suntem genul ăla, dar când avem nevoie unii de ceilalți, suntem acolo', mai spune soția lui Dani Oțil.

Citește și: Loredana Groza a fost îndrăgostită de Miodrag Belodedici, în liceu: „Arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Decupam pozele cu el din ziare! Colegelele mele de liceu știu…”

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…”

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cristian Șofron și Andreea Măcelaru: „Era foarte, foarte tânără. Lucrurile au s-au derulat cu accidentele de rigoare…'. Cu ce se ocupă copiii lor

Citește și: 'E o schimbare care te atinge, te unge pe suflet, te face fericit, îți dau lacrimile. Are talentul acesta de a transmite un mesaj…' Violeta Bănică, declarație emoționantă despre Andreea Marin / EXCLUSIV

Gani Oțil e mai mare cu 12 ani decât Gabriela, soția lui

Între prezentatorul TV și model este o diferență de vârstă de 12 ani. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună din iunie 2018, iai în mai 2021 au făcut cununia civilă. Pe atunci, vedeta era însărcinată cu fiul lor, Tiago. Cei doi s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea', a povestit, la un moment dat, Gabriela Prisăcariu Oțil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton