Cum se înțelege Gina Pistol cu părinții lui Smiley: „Mă știam cu ei de dinainte să încep eu relația, nu știau exact ce hram port...”

 Tudorache Simona
.

Gina Pistol are o relație frumoasă cu părinții lui Smiley, pe care recunoaște că îi știa dinainte să formeze un cuplu cu artistul. Legătura lor a devenit mai puternică pe parcursul timpului, mai ales de când a apărut pe lume Josephine. Astăzi, micuța își vizitează părinții împreună cu bona și merge atât la MasterChef, unde mama ei este prezentatoare, cât și la Vocea României, unde tatăl este antrenor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Gina Pistol traversează una dintre cele mai bune perioade pe plan profesional, dar nici sentimental nu stă deloc rău, așa că singurul lucru pe care și-l mai dorește acum e o casă la munte, ca fiica ei să crească aproape de natură. Gina Pistol încearcă să facă mai mult sport și să mănânce sănătos, iar asta pentru a fi în formă atunci când Josephine va avea mai multe nevoie de ea.

smiley 1smiley 1

Cum se înțelege Gina Pistol cu părinții lui Smiley

Gina Pistol s-a integrat rapid în familia lui Smiley. Vedeta mărturisește că pe părinții soțului ei îi știa, iar acum sunt întotdeauna acolo când au nevoie de un sprijin sau de un sfat, lucru care o bucură foarte mult.

„E o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica ei. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă.

Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă', spune Gina Pistol pentru Ciao.ro.

Cum o surprinde micuța Josephine pe Gina Pistol

Gina Pistol recunoaște că fiica ei, Josephine, îi pune tot mai multe întrebări de când a început filmările la MasterChef și pare decisă să descopere cât mai multe.

„Nu știu cât înțelege ea în momentul ăsta. Ea știe că sunt la filmări, pentru că mă vede când plec dimineața. Iar pleci la filmări?' Da, mama. Și seara când mă întorc, dacă mă întorc mai devreme și o prind trează, se uită la mine, mă studiază cum sunt machiată: „dar ce ai pe buze? De ce îți pui aia pe buze? Dar de ce ai părul așa?' Că mă dau cu fixativ. Și e foarte interesant că ea descoperă toate lucrurile astea și înțelege că eu am fost la filmări. Nu știu acum cât la sută înțelege ea din ce face mama ei, dar știe că tatăl ei cântă și merge la concerte și mama la filmări„.

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări: „O mai ponderam eu când eram împreună. Gabi are nevoie de…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Gina Pistol vrea o casă la munte

Gina Pistol e mulțumită că face parte din proiectul MasterChef, alături de cei trei chefi și singurul lucru pe care și-l mai dorește e mai mult timp pentru ea. Vedeta mărturisește că i-ar plăcea să facă mai mult sport, să meargă în drumeții pe munte, locul unde vrea și o casă.

„Profesional sunt foarte bine, pentru că sunt alături de cei 3 chefi, cei 3 prieteni, pentru că suntem prieteni. Prezint o emisiune absolut senzațională și o emisiune foarte bună, foarte tare în România, sunt foarte mândră de treaba asta. Personal suntem bine, îmi doresc să fim sănătoși în continuare, să am mai mult timp pentru nevoile mele, căci iar m-am luat cu treabă și uit de mine.

Nevoile mele înseamnă să pot să fac puțină mișcare. Vorbeam cu soțul meu: noi, vrem, nu vrem trebuie 15-20 de ani de acum încolo să fim sănătoși și bine pentru copilul ăsta ca să prindem și noi cât mai mult din viața ei și să îi fim sprijin, să îi fim alături. Și trebuie să facem ceva pentru asta. Trebuie să facem mișcare, pentru că mișcarea este foarte importantă și trebuie să mâncăm echilibrat și sănătos. Mie ce mai îmi place să mai îmi hrănesc sufletul cu muzică bună și cu drumeții pe munte. Iubesc muntele. Și visul meu, pe care sper să mi-l împlinesc cât mai repede, este să am o casă la munte într-o zonă liniștită așa, nu turistică', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton