Cum se înțelege Ioana Blaj din serialul Lia cu soacra ei, producătoarea Ruxandra Ion, pe platourile de filmare: „Știm cum să ne raportăm una la alta în așa fel încât să...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțelege Ioana Blaj din serialul Lia cu soacra ei, Ruxandra Ion, pe platourile de filmare. Actrița Ioana Blaj face parte din distribuția noului serial „Lia”, difuzat pe Antena 1, și produs de partenerul de viață, Ducu Ion și mama acestuia, Ruxandra Ion. Ioana Blaj a dat audiții, asemenea celorlalți actori, întrucât nici măcar Ruxandra Ion nu o vedea pe nora ei în rolul negativ din „Lia”. Iată care este atmosfera de pe platourile de filmare dintre Ioana Blaj și mama – soacră, Ruxandra Ion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Ioana Blaj din serialul Lia cu soacra ei, Ruxandra Ion, pe platourile de filmare. Ioana Blaj interpretează unul dintre rolurile centrale din serialul „Lia- soția soțului meu”, difuzat pe Antena 1, produs de Ruxandra Ion și Ducu Ion. Actrița Ioana Blaj și Ducu Ion sunt căsătoriți și, împreună au doi copii minunați. Relația dintre Ducu și Ioana Blaj decurge armonios, mai ales că ambii au ca pasiunea comună domeniul actoriei și al producției de film și seriale. Ioana Blaj a dat audiție pentru un rol negativ în serialul „Lia”, iar Ruxandra Ion a acceptat-o. Totuși cum se înțelege actrița cu producătoarea Ruxandra Ion, cunoscută pentru exigența sa și caracterul puternic.

ruxandra-ion-mediafax_group-cristina_nichitusruxandra-ion-mediafax_group-cristina_nichitus

Cum se înțelege Ioana Blaj din serialul Lia cu soacra ei, Ruxandra Ion, pe platourile de filmare

Ioana Blaj a subliniat că soțul ei, Ducu Ion, nu are nici cea mai mică implicare atunci când vine vorba de filmările propriu zise pentru seriale.

Ducu nu este regizor, el este producător. Adică el este cel care se ocupă de echipă, de echipa tehnică, de camere, locații și așa mai departe, echipamente, buget, bani. Tot ce ține de bani se întâmplă la producător. Regizorul este cel cu partea creativă care fixează cadre, pune camera. Deci, practic, eu cu Ducu nu prea mă întâlnesc, ne întâlnim pe aici. Cu Ruxandra în schimb da, ne întâlnim și lucrăm împreună foarte bine. Avem o relație foarte faină pentru că cred că ne cunoaștem atât de bine încât știm cum să ne raportăm una la alta în așa fel încât să ne simțim confortabil', a declarat Ioana Blaj pentru EGO.ro.

Citește și: Ioana Blaj merge la sală și pe timpul nopții: „Am luat 7 kilograme și nu mai puteam să mă uit în oglindă'

Citește și: Ioana Blaj, clipe de panică după ce fiul ei a suferit un accident, la un concurs moto: „M-am speriat foarte tare, plângea în hohote'

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că rolul de mamă singură are și avantaje: „E minunată viața când tu iei deciziile’

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?'

Ioana Blaj: „Toate femeile mă vor înțelege”

Producătoarea Ruxandra Ion îl alese doar pe actorul Bebe Cotimanis, fără audiție, pentru rolul din „Lia”, însă toți ceilalți din distribuție, inclusiv Ioana Blaj, au fost nevoiție să demonstreze că sunt potriviți pentru personajele din serial.

„Sunt rea, rea. Dar știi cum e, e femeia aia rănită, pe care noi femeile știm cum e. Cu siguranță toate femeile mă vor înțelege. Eu așa cred. Mă vor înțelege până la un punct, apoi o să mă urască și apoi o să mă iubească din nou. Mamele știu că o să mă urască grav. Adică sunt foarte nasoală cu copilul. Nu m-am uitat la filme, dar îmi place foarte mult să analizez oamenii și am câteva direcții.„, a declarat IoanaBlaj, pentru sursa citată.

Ioana Blaj: „Îmi spune că nu mai poate să lucreze cu mine”

Ioana Blaj a declarat că face parte din generația veche de actori care sunt foarte dedicați meseriei lor. Actrița a menționat că uneori este foarte exigentă cu ea însăși, ceea îi irită câteodată pe colegii de platou.

Unul din regizori, Bogdan, când sunt secvențele cu mine, îmi spune că s-a săturat de secvențele cu mine, că nu mai poate să lucreze cu mine. Pentru că la mine, până nu e clar totul, nu am cum să joc. Mi se pare important gândul pe care îl am în momentul în care spun ceva. Că ăla ajunge la telespectatori. Dacă la mine gândul este clar, atunci mesajul ajunge cum trebuie la telespectatori.

Actorii care opresc filmarea nu procedează ok. Sunt unii care își dau stop singuri, dar asta e treaba regizorului. Dacă el spune că este bună și este trasă, atunci înseamnă că așa este și actorul trebuie să meargă pe încredere.”, a mai adăugat Ioana Blaj.

FOTO: Facebook, Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton