Cum se înțelege Loredana Groza cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609: „Personajul meu nu e cel mai pozitiv, dar mă ispiră”. Ce dietă ține artista și de ce doarme puțin / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Loredana Groza revine pe micul ecran. Vedeta se alătură distribuţiei serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Artista nu este la prima coaborare cu aceasta din urmă și va interpreta rolul Feliciei Soare, un personaj care iese în evidență, prin felul ei de a fi, dar și prin vestimentații. Cântăreața a mărturisit, într-un interviu pentru viva.ro, că i-a fost dor să filmeze pentru o astfel de producție. Iată ce ne-a spus despre viața ei personală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Loredana Groza cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Loredana Groza revine pe micul ecran. Celebra artistă va lucra din nou cu Ruxandra Ion, alături de care a mai colaborat în trecut la Regina. Nonconformista cântăreață este extrem de încântată că va filma alături de colegi și prieteni și va juca rolul Feliciei Soare, o femeie cochetă și 'împopoțonată', cum spune chiar Loredana.

345590875_553899346913548_369188197980402727_n345590875_553899346913548_369188197980402727_n

Citește și: Loredana Groza, apariție incendiară pe Internet. Și-a etalat bustul generos printr-un decolteu adânc, în formă de inimă gonflabilă: „Diva'

Citește și: Catinca Roman și Loredana Groza au fost prietene la cataramă, dar s-au certat și nu și-au mai vorbit: „M-a aruncat la gunoi”. De la ce a pornit totul

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupa Maria Băsescu înainte de a-l cunoaște pe Traian Băsescu. A avut o meserie neașteptată: „Întotdeauna mi-a plăcut să fie mulți oameni în jurul meu”

Cum se înțelege Loredana Groza cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Loredana Groza va face parte din distribuţia serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Vedeta este fericită că are ocazia să lucreze iar cu 'mama telenovelelor' și spune că oamenii au nevoie să se mai destindă, să râdă, pentru a uita de probleme. Într-un interviu pentru viva.ro, artista a vorbit despre muzică, dar și despre relația pe care o are cu fiica ei, Elena.

Bună, Loredana. Mă bucur să te revăd. Nu te-am văzut de un an de zile. Ce s-a întâmplat în acest timp? Ai fost plecată, ai avut concerte…

Da, dar am muncit cel mai mult. Cel mai mult și cel mai frumos până la urmă, pentru că munca chiar mă inspiră și mă încarcă. Oricâte vacanțe, oricâtă relaxare, până la urmă, provocările vin din partea aceasta (a carierei-n.r.). Îmi place să stau în studio, îmi place să scriu muzică, îmi place să stau pe set, să fac lucruri noi de fiecare dată, să mă surprind pe mine însămi, să-mi găsesc vocea potrivită de a spune o poveste și, bineînțeles, energia de a performa și de a fi, în fiecare zi, cu 1% mai bună.

Loredana Groza: „Lumea are nevoie să uite de problemele acestea cotidiene care, vrem nu vrem, există'

Ai revenit pe platourile de filmare. Spune-mi, nu îți era dor?

Da, da, mi-a fost foarte dor. Și atunci când a venit propunerea, nici nu am stat să mă gândesc prea mult și am spus da. Pentru că am lucrat cu Ruxandra Ion atâta și atâta amar de zile și de ore la seriale de succes, încât am toată încrederea și toată bucuria ca să reîncep un proiect alături de ea, de echipa ei… Mai ales că e un proiect extrem de fain. Este nu neapărat o dramă, este o comedie romantică, ceea ce este senzațional, pentru că lumea are nevoie să râdă.

Lumea are nevoie să uite de problemele acestea cotidiene care, vrem nu vrem, există. Și atunci acest personaj, care nu e cel mai pozitiv personaj, dar este un personaj care mă inspiră. Îmi oferă posibilitatea să fiu altfel, să pot să găsesc o interpretare și o atitudine diferite de celelalte personaje pe care le-am jucat până acum.

Așa că, am intrat ușor, ușor în rol. Chiar ieri am avut niște scene foarte drăguțe cu Mișu Călin. Îmi place că joc alături de actori extraordinar de faini și în același timp prieteni, pe care îi știu de atâta timp. Cu Mișu am jucat și în Regina, pe Emilia o știu încă din vremea în care dădeam probe la Zizi Bostan la Buftea. Ce să spun? Claudiu Bleonț…

Dar și tinerii actori care sunt… Sunt foarte mulți tineri și foarte drăguți. Grațiela, care este fata mea în film a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. Și nu doar că e o asemănare mai mult decât explicită, dar și felul în care râdem, vorbim… Avem foarte multe în comun, ca și cum chiar am fi pe bune mamă și fiică.

Loredana Groza, despre personajul ei din noua peliculă de la Antena 1

În afară de nuanța de păr, probabil extensii, ce ai mai schimbat pentru rolul acesta?

Pentru rol am altă coafură decât cea de acum. Am un păr mult mai scurt, sunt mai șatenă, cu niște highlight așa. E un look interesant și Felicia Soare, numele personajului, este o tipă extrem de cochetă și foarte la modă, ceea ce cumva și asta e în comun cu mine. O să vedeți, sunt ținute foarte drăguțe. Atât eu, cât și Diana… noi suntem cele mai împopoțonate, să zic așa, față de restul personajelor. Pentru că avem niște interese și trebuie să fim întotdeauna 'țiplă'.

Rochia aceasta cine ți-a făcut-o? Îți vine foarte bine.

Rochia aceasta este realizată de un designer român, de la Miau, de la Clara. Îți place, nu? E foarte frumoasă. E din organza.

Ți-au numărat rochiile din garderobă?

Niciodată și nici nu vreau pentru că m-aș deprima (râde).

De bani, nu?

Da, probabil. Și de asta, da. (râde). Alții probabil și-ar fi construit case, și-ar fi luat avioane, eu știu ce ar mai fi făcut? Eu m-am limitat…

Artista vrea să ajungă în Argentina

E vreo vacanță în care nu ai ajuns? În Argentina sau Brazilia? Sau altundeva?

Aș vrea să merg în Argentina. În Brazilia am fost. Dar în Argentina nu am fost. Am o prietenă foarte bună, care trăiește acolo și mă tot cheamă. Am zic că trebuie să o fac și pe asta, pentru că viața este atât de scurtă și noi suntem prinși mereu în altceva, altceva… și uneori, trebuie să ne facem timp și pentru prieteni, mai mult decât ne facem, în mod obișnuit. Și mi-am propus ca de anul acesta încolo, să dau mult mai multă atenție acestor lucruri, pe care credem că nu sunt atât de importante, dar care ne hrănesc sufletul. Și trebuie să-mi împlinesc toate aceste vise pe care le am într-o cutiuță în Camera 609.

Ce relație are Loredana Groza cu fiica ei, Elena

Fiica ta, Elena, cum este? Ce face?

Este foarte bine. Am fost împreună în India. Suntem extrem de apropiate și relația noastră…

Este una foarte frumpoasă, cel puțin așa pare de afară…

Da, chiar așa și este. Este o relație nu neapărat mamă-fiică. Suntem prietene. Și mă bucur tare mult că am reușit să fac cumva altfel, decât generațiile anterioare. Mamele și fetele erau mult mai… distanțate și foarte puține lucruri puteam să vorbim. Și cred că multe din problemele fetelor din ziua de azi sau a femeilor vin și din această lipsă de comunicare cu părinții, din păcate. Sper ca generațiile acestea să aibă mai multe șanse și ca multe alte mame să fie la fel de cool ca mine. (râde).

Loredana Groza a renunțat la pâine

Ai spus mai devreme cuiva că nu mai mănânci pâine, făină… Chiar așa, renunți la tot?

Nu renunț. Să știi că mă simt foarte bine. Dorm mai puțin, mănânc mai puțin. Cred că somnul prea mult îți ia din energie, în loc să îți dea energie. Avem impresia că ne recuperăm dormind mult, dar pierdem foarte mult. În primul rând, pierdem jumătate din viață. Și așa viața este… ca un fum trece. Îți dai seama, să o mai și dormi, e chiar păcat. Așa că încerc să scot maximum din fiecare zi. Azi dimineață m-am trezit la ora 5:00, la ora 8:00 am fost la Radio Zu la matinal. Am venit acasă, am stat cu Elena, am mâncat una-alta.

Ne-am pregătit pentru evenimentul din seara aceasta, pe care urmează să îl susțin. Mâine încep repetițiile pentru Festivalul Mamaia. O să fie foarte frumos, mai ales că sunt atâția ani de când am câștigat Festivalul de la Mamaia în 1986. Dacă am un regret, îmi pare rău că nu se ține în Teatrul de Vară, pentru că acolo au fost toate serile acelea de neuitat… Și artiștii, care mulți dintre ei nu mai sunt, dar pe care îi păstrăm în suflet și care cumva ne-au ajutat și ne-au inspirat să devenim ceea ce suntem azi.

Foto: Facebook, Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton