Cum se înțelege Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, cu colegii de facultate. Vrea să se angajeze: „Un domeniu care să îmi asigure un venit sigur, lunar” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se înțelege Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, cu colegii de la facultate. Lorelai Moșneguțu a fost premiată, recent, la o gală pentru persoane cu dizabilități, pentru performanțele ei. Cu acest prilej, ea ne-a oferit un interviu pentru viva.ro, în care ne-a vorbit despre viața ei. Astfel am aflat cum se descurcă la facultate și ce planuri are în domeniul muzical.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, cu colegii de la facultate. Lorelai Moșneguțu a fost premiată la o gală pentru persoane cu dizabilități, pentru performanțele ei. Frumoasa tânără, care a venit pe lume fără mâini, este încântată de premiu și bucuroasă că au însoțit-o colegii de facultate la acest eveniment. Spune că se înțelege de minune cu aceștia și e mulțumită de alegerea făcută în privința studiilor pe care le urmează.

2-l2-12-l2-1

Citește și: Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017, amintiri triste din copilărie: „Copiii voiau doar mă întrebau de ce nu am mâini. Mă jucam singură”

Citește și: Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a fost abandonată la naștere de părinții biologici: „Au avut un șoc…”

Citește și: Horia Moculescu și-a pierdut mama la 11 ani, iar tatăl lui a făcut 25 de ani de închisoare. Cum l-a afectat moartea fiului: „Atunci am albit. Mariana avea un oarecare zâmbet de satisfacție' / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a mutat Anca Serea fiica de la un liceu de stat la unul privat: „Este în cartierul nostru, unde merg și frații ei'. Ce regulă le-a impus vedeta copiiilor / EXCLUSIV

Cum se înțelege Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, cu colegii de la facultate

Lorelai Moșneguțu are o povestea de viață impresionantă. Tânăra s-a născut fără mâini, dar a fost înzestrată cu mult talent. Aceasta a făcut furori cu ani în urmă la Românii au talent, de la PRO TV, iar acum este acum studentă la facultate. Cum a fost primită la facultate și ce spune ea despre colegii și profesorii săi aflați în interviul de mai jos.

Bună. Ce faci?

Sunt foarte bine! Mă bucur să mă aflu aici.

Sunem la o gală care, iată, premiază persoane cu dizabilități pentru performanțele lor. Este prima dată când participi la un astfel de eveniment?

Da, este pentru prima dată și țin să felicit din suflet organizatorii pentru această inițiativă, pentru că s-au gândit și la persoane ca noi.

„Este un colectiv minunat'

Cum ești? Cum merge facultatea?

Sunt foarte bine. Sunt anul ll la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, la specializarea Publicitate și sunt foarte bine.

Cum te-au primit colegii la facultate?

Super bine. Nu am văzut absolut nicio diferență, niciodată. Nici de la domnii profesori, nici de la colegi. Este un colectiv minunat.

Te-ai adaptat?

Da. M-am adaptat foarte bine.

„Nu o să renunț niciodată la muzică, chiar dacă pe facultate am mers pe cu totul alt domeniu'

Ce-ți place cel mai mult la facultate?

Îmi place în primul rând faptul că fac ceea ce îmi place, faptul că sunt materii în concordanță cu zilele noastre, cu vârsta pe care o avem. Ne atrag aceste lucruri și nu știu, colegii sunt geniali. Mă distrez în pauze.

Îți mai cer să le mai și cânți?

Da, s-a mai întâmplat la început. Iar în seara aceasta am venit alături de colegii de la facultate.

Cu muzica ce intenționezi?

Cu muzica o să continui ori de câte ori am ocazia. Nu o să renunț niciodată, chiar dacă pe facultate am mers pe cu totul alt domeniu, un domeniu care să îmi asigure un venit sigur, lunar. Însă, cu muzica, atunci când se va ivi o ocazie de concerte, spectacole, o să merg să cânt cu tot dragul.

Cu cine ar face o piesă Lorelai Moșneguțu

Dacă ar fi să faci un duet în clipa de față, cu ce artist ai vrea să colaborezi? Cine îți vine în minte?

The Motans. Îmi place extraordinar de mult muzica și ce transmite prin versurile sale.

Și dintre artiste?

Adda, cu care deja am mai avut o colaborare atunci când am fost în Next Star. La fel, o super artistă. O luptătoare.

Se apropie sărbătorile. Toată lumea îi scrie Moșului. Tu ce i-ai scrie? Ce i-ai cere?

În primul rând, sănătate, să reușesc pe toate planurile pe care mi le propun și fericire, alături de cei dragi.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton